NB I: agyrázkódást szenvedett a Haladás támadója

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.25. 07:43
Szombaton beszámoltunk róla, hogy Gaál Bálintot, a Haladás támadóját kivizsgálás céljából kórházba szállították a Mezőkövesd elleni bajnoki mérkőzést követően. Értesülésünk azóta beigazolódott, a 25 esztendős futballista agyrázkódást szenvedett.

A szombati meccs hosszabbításában Gaál Bálint és Vági András vívott fejpárbajt, amely után a Haladás játékosa olyan rosszul ért földet, hogy enyhe agyrázkódást szenvedett. A lefújást követően Gaál csak kóválygott a soproni tizenhatos előterében, láthatóan nagyon rosszul volt – írja a haladas.hu.haladas.hu.

„Felugrottam fejelni, majd a gyepre estem, ráadásul nagyon szerencsétlen helyen ütöttem be a fejemet. Borzasztóan éreztem magam, a meccs utolsó három-négy perce teljesen ki is esett. A lefújás után mentővel a soproni kórházba szállítottak, ahol megvizsgáltak, és megállapították, enyhe agyrázkódást szenvedtem – most egy darabig pihennem kell. Az biztos, hogy hétfőn még nem edzhetek. Nem örülök ennek, de annak még kevésbé, hogy bár a helyzeteink megvoltak, nem sikerült nyernünk” – mondta Gaál Bálint a klub hivatalos honlapjának.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik