Újpest: távozhat a támadó, aki Magyarországon maradna

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.06.06. 13:05
A tavasszal Budaörsön kölcsönben futballozó Tóth Patrik távozhat Újpestről, a lila-fehérek értékesítenék a támadót.

„Tóth Patrik iránt nagy az érdeklődés a magyar klubok részéről – mondta Kozák Attila, a játékos képviselője az NSO-nak. – Az Újpest megfelelő ajánlat esetén értékesítené, a tárgyalások már folyamatban vannak hazai együttesekkel. Egy külföldi ajánlatot már visszautasítottunk, a magyarországi folytatás valószínűbb.”Kozák Attila, a játékos képviselője az NSO-nak. – Az Újpest megfelelő ajánlat esetén értékesítené, a tárgyalások már folyamatban vannak hazai együttesekkel. Egy külföldi ajánlatot már visszautasítottunk, a magyarországi folytatás valószínűbb.”

Tóth Patrik ősszel az Újpestben futballozott, ám csak elvétve jutott lehetőséghez, a tavasszal ezért már az NB II-es Budaörs játékosa volt, amelynek színeiben 13 meccsen három gólt szerzett.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ ÚJPEST FC-NÉL
Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők: Gubacsi Zoltán
(Szigetszentmiklós, ?), Tóth Patrik (Budaörs)
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek: Cseke Benjámin (MTK – kölcsön után végleg?), Szlavko Damjanovics (montenegrói, Újpest), Tischler Patrik (Puskás Akadémia, legutóbb kölcsönben Videoton)
Távozók: Litauszki Róbert (Cracovia – Lengyelország)
Kölcsönbe távozók: –
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Cseke Benjámin (MTK, ?), Kecskés Ákos (Atalanta – Olaszország, ?), Lencse László (Puskás AFC)
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Balogh Balázs (Cracovia Kraków, Lech Poznan – Lengyelország), Jonathan Heris (belga, Sint-Truiden – Belgium), Kabát Péter (lejár a szerződése), Nagy Tibor (lejár a szerződése), Tóth Patrik

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik