DVSC: felépült a válogatott kapus, megküzd a kezdőbe kerülésért

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.06.06. 16:00
Balogh János, a labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC 33 esztendős kapusa felépült porckorongsérvéből, és készen áll, hogy beverekedje magát a kezdőcsapatba.

„Nem vagyok könnyű helyzetben, hisz mélyről indultam a sérülésem miatt. Hálás vagyok, hogy már az együttessel edzhetek, minden munkát el tudok végezni. Ez volt az elsődleges célom, szerencsére megvalósult. Innentől kezdve az élet eldönti, milyen szerepet szán nekem – nyilatkozta a klub honlapjának az egyszeres magyar válogatott kapus, Balogh János. – Debrecenben születtem, egy éve tértem vissza, nagyon jól érzem magam a csapatnál.” nyilatkozta a klub honlapjának az egyszeres magyar válogatott kapus, Balogh János. – Debrecenben születtem, egy éve tértem vissza, nagyon jól érzem magam a csapatnál.”

„Jó a légkör, mindenhez adva vannak a feltételek, azon vagyok, hogy minél több játéklehetőséghez jussak. A DVSC-DEAC-ban három alkalommal kezdőként léptem pályára tavasszal, az NB I-ben viszont még nem sikerült játszanom. Ez idő alatt hat hétig az első kerettel készültem, majd két hét pihenő után ismét itt kezdtem el az alapozást. Szerencsére már nem érzek fájdalmat, minden rendben van, a terveknek megfelelően haladnak a dolgok.”

Balogh is pályára lépett a DVSC szombati, egymás közti összecsapásán. Mint a 33 éves kapus elmondta, nagyon örült, hogy megkapta a lehetőséget.

„Kemény terhelést kaptunk a múlt héten, elég fáradt voltam, de mint mindenki, én is megpróbáltam kihozni magamból a maximumot. Nagy terveket nem szőttem a játékkal kapcsolatban, általában a meccsszituációk hozzák az adott döntéseimet. Jó érzés volt újra pályára lépni, még egy ilyen mérkőzésen is.”

„Igyekszem minél jobb teljesítményt nyújtani az edzéseken, minden tőlem telhetőt megteszek, az edzők pedig majd eldöntik, ki lesz az első számú kapus. A jövőben szeretnék minél többet játszani, hiszen fontos lenne, hogy visszaszokjak a meccsritmusba.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik