Újpest: kezdődik a felújítás, a szezonban még nem költöznek

Vágólapra másolva!
2016.04.07. 11:08
Április 4-én megérkeztek az első munkagépek a Szusza Ferenc Stadionba, az Újpest labdarúgócsapata ennek ellenére továbbra is a Megyeri úton játssza a bajnokságból hátralevő hazai mérkőzéseit, a munkálatok első fázisa ugyanis nem érinti a létesítmény mérkőzések megrendezéséhez szükséges részeit – tájékoztatott róla az Újpest hivatalos honlapja.

A tervek szerint a felújítás szeptemberben fejeződik be, emiatt a lila-fehérek a következő idény elején minden bizonnyal a Fáy utcai stadionban rendezik hazai meccseiket.

A fejlesztési projektben szereplő elképzelések szerint megújul a stadionhoz tartozó összes mellékhelyiség és büfé, valamint új szurkoló kiszolgáló egységek is létesülnek, illetve teljesen felújítják az A-tribünt is. Emellett megcserélik a jelenlegi vendégszektort az újpesti ultrák helyével, így ők a C-szektorból buzdíthatják csapatukat.

Az építkezések után várhatóan új beléptetési rendszer lép életbe. Az A-tribün bal, az A-terasz bal, a B- és C-szektorokba jegyet váltó szurkolók továbbra is a Megyeri útról foglalhatják el helyüket, míg az A-tribün jobbon és A-terasz jobbon ülők a Mildenberger utca felől mehetnek be. A vendégek D-szektorába a Labdarúgó utca északi feléről lehet egy új beléptetőkapun keresztül bejutni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik