Paks: újra akcióba léptek a futballistafeleségek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.16. 19:25
Alig néhány nappal az után, hogy a paksi futballistafeleségek átadták több mázsányi tartós élelmiszer adományukat a Mikulás Gyárnak, egy másik jótékonysági akciójuk is fontos ponthoz érkezett. A hölgyek felvették a kapcsolatot a Kupakgyűjtés Máté Gyógyulásáért mozgalom vezetőivel és a beteg pécsi kisfiú édesanyjával, s az őszi szezon végeztével hatalmas rakománnyal, megszámlálhatatlan műanyag kupakkal állítottak be Mátéék pécsi lakásába.

A csomagot a jótékonysági kezdeményezés fő szervezője, Kiss Alexandra vitte Paksról a mecseki megyeszékhelyre. Természetesen vele volt párja, a paksi zöld-fehérek pályaedzője, a korábbi kiváló labdarúgó Tököli Attila, valamint a szállításban segítő Gróf Edvin, a csapat szertárosa és Keszü László is.

„Mindenkinek köszönjük, aki velünk tartott eddig. Valóban elvittük Máténak a rengeteg kupakot, amit sokan segítettek gyűjteni. Nem tagadom, megható volt ott lenni, könnyeket csal a szemembe Máté mosolya. Nagyon köszönjük, de kérünk mindenkit, hogy továbbra is gyűjtsön, segítsen Máténak" – mondta könnyeivel küszködve Kiss Alexandra.

A kupakokért a család pénzt kap, amely a kisfiú életmentő műtétjének költségeit szolgálja. A gyűjtés folytatódik Pakson tavasszal is, valamennyi hazai mérkőzésen.

A főszervező és Máté
A főszervező és Máté
Tököli Attila és Máté
Tököli Attila és Máté
A kupakok, amelyek reményt adnak
A kupakok, amelyek reményt adnak

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik