NB II: Artner Tamás segítője távozna Dunaújvárosból

Vágólapra másolva!
2015.12.08. 11:37
A Dunaújváros PASE sportigazgatója, Sallói István elismerte, hogy Artner Tamás segítője, Székely Tibor már jelezte távozási szándékát az anyagi nehézségekkel küzdő NB II-es klubtól.

„A háttérben folynak az egyeztetések, várhatóan december végéig lezárulnak a tárgyalások az esetleges szponzor személyéről, ami stabilizálhatja a klub működését, illetve befolyásolja a további időszakra szóló célkitűzéseket – mondta a duol.hu-nak Sallói István. – Elsődleges célunk azonban az, hogy biztosítsuk a klub folyamatos működését, hiszen Dobos Barna elmúlt években végzett munkájának köszönhetően csaknem ötszáz gyerek futballozik az utánpótlásban. Hiba lenne ezt a felépített rendszert egyik napról a másikra tönkretenni. A játékoskeretből, illetve a szakmai stábból eddig csupán Artner Tamás vezetőedző segítője, Székely Tibor másodedző jelezte, hogy máshol képzelné el tavasszal a jövőjét, de mivel ez egy összetett probléma, még nem született döntés az ő szerződésbontásával kapcsolatban.”duol.hu-nak Sallói István. – Elsődleges célunk azonban az, hogy biztosítsuk a klub folyamatos működését, hiszen Dobos Barna elmúlt években végzett munkájának köszönhetően csaknem ötszáz gyerek futballozik az utánpótlásban. Hiba lenne ezt a felépített rendszert egyik napról a másikra tönkretenni. A játékoskeretből, illetve a szakmai stábból eddig csupán Artner Tamás vezetőedző segítője, Székely Tibor másodedző jelezte, hogy máshol képzelné el tavasszal a jövőjét, de mivel ez egy összetett probléma, még nem született döntés az ő szerződésbontásával kapcsolatban.”

Mint beszámoltunk róla, a dunaújvárosiak csúsznak a fizetéssekkel. Állítólag Artner Tamás is a távozás gondolatával foglakozik, a Nemzeti Sport Online megkeresésére az érintett szakember úgy kommentálta: nem foglalkozik ezzel a kérdéssel.

A Dunaújváros 21 ponttal a tabella nyolcadik helyén telel, a már feljutást jelentő pozícióban lévő ZTE mögött csupán hatpontnyi a lemaradása.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik