Vasas: újabb csatár lesz már bevethető a hétvégén

Vágólapra másolva!
2015.09.16. 14:25
Megérkezett az ukrán-orosz kettős állampolgár Jevgenyij Pavlov tartózkodási és munkavállalási engedélye, így ha a labdarúgó NB I-ben szereplő Vasas szakmai stábja úgy dönt, pályára léphet a Debrecen elleni, szombati hazai mérkőzésen – írja a klub honlapja.

Beszámoltunk róla, hogy a 24 éves, 191 centiméter magas középcsatár 2015. augusztus 18-án hároméves szerződést kötött a Vasas FC-vel, ám a hivatalos iratai még nem álltak rendelkezésre, ezért nem léphetett pályára bajnoki mérkőzésen.2015. augusztus 18-án hároméves szerződést kötött a Vasas FC-vel, ám a hivatalos iratai még nem álltak rendelkezésre, ezért nem léphetett pályára bajnoki mérkőzésen.

Mivel megérkezett Pavlov tartózkodási és munkavállalási engedélye így szombaton újabb csatárt vethet be Szanyó Károly, miután a keretben már ott van Novák Csanád, Vojo Ubiparip, Remili Mohamed, Lázok János és Kenesei Krisztián is.

Hír még a Vasas háza tájáról, hogy Nagy Gergely, Honvéd ellen összeszedett deréksérülése nem bizonyult súlyosnak, így kedden már teljes értékű edzésmunkát végzett.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik