FTC: a csatár Ramosék ellen készül, de a Paksra koncentrál

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.26. 14:21
Stanislav Sesták, a labdarúgó NB I-ben szereplő FTC csatára meghívót kapott a szlovák válogatottba, amelynek színeiben  szeptember 5-én Spanyolországban, míg szeptember 8-án Ukrajna ellen léphet pályára. Előtte azonban még a Paks elleni mérkőzésre figyel, amelyen másodszor lehet kezdő a Fradiban, miután a DVSC ellen már pályán volt a mérkőzés elején.

„Nagyon örülök, hogy legutóbb már kezdő voltam – mondta Sesták a fradi.hu-nak. – Külön öröm számomra, hogy gólt is lőttem. Ez nagyon fontos volt nekem és a csapat számára is. Ettől függetlenül nem lehetek benne biztos, hogy kezdek a Paks ellen, ez mindig az edzőn múlik. De az biztos, hogy ha lehetőséget kapok, akkor ismét mindent beleadok a pályán.”Sesták a fradi.hu-nak. – Külön öröm számomra, hogy gólt is lőttem. Ez nagyon fontos volt nekem és a csapat számára is. Ettől függetlenül nem lehetek benne biztos, hogy kezdek a Paks ellen, ez mindig az edzőn múlik. De az biztos, hogy ha lehetőséget kapok, akkor ismét mindent beleadok a pályán.”

„Minden nappal egyre jobban érzem magam. Eleinte voltak nehézségeim, hiszen nem teljesen egészségesen érkeztem a csapathoz, de a meccsek sokat segítenek, hogy formába lendüljek. A társaim szuperek, a hangulat egészen hihetetlen a csapaton belül, és eddig a pályán is nagyon jó teljesítményt nyújtottunk. Amikor pedig erősebbek vagyunk az ellenfélnél, akkor különösen jó érzés játszani.”

Sesták a legutóbb nem volt tagja a szlovák válogatottnak sérülése miatt, ám most ismét meghívót kapott, így pályára léphet Sergio Ramosék, azaz Spanyolország, valamint Ukrajna ellen is.

„Várom a meccseket, és remélem, hogy olyan eredményeket érünk el, amelyekkel biztosítjuk az Eb-kvalifikációnkat. Persze egyelőre még a klubra és a Paks elleni mérkőzésre koncentrálok, de nem tagadom, a fejemben már ott motoszkálnak az Eb-selejtezők is. Az első meccsen legyőztük a spanyolokat és az ukránokat is, most is szeretnénk pontokat szerezni. De mindenki tudja, hogy az igazán fontos meccs az ukránok elleni hazai összecsapás lesz.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik