Vidi: a Szuperkupa-meccsen játszanak először az új mezben

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.01. 10:39
null
Egyelőre ennyi látszik a Videoton új mezéből (Forrás: <a href="http://www.vidi.hu/2015/07/01/adidas.html" target="_blank">vidi.hu</a>)
A Videoton labdarúgócsapata a Ferencváros elleni vasárnapi Szuperkupa-mérkőzésen játszik először az új sportszerszállítója által készített mezben.

 

 

Július 1-jétől az Adidas lett a Videoton hivatalos sportszerszállítója. A céggel két plusz két évre szóló megállapodást kötött a székesfehérvári klub – adta hírül a vidi.hu.

„Fontos tudni, hogy a Vidinél az egyik legelső szempont volt az egyediség, amelyet teljesíteni tudunk, így a klub olyan mezben léphet pályára, amelyben a világon senki más nem játszik. Örülünk, hogy mostantól – követve a világ vezető Adidas-klubjait, mint a Real Madrid, a Bayern München vagy a Chelsea – a hazai bajnok Videoton FC-t is mi öltöztetjük” – fogalmazott Lengyel Zsolt, az Adidas Budapest Kft. ügyvezető igazgatója.

A fehérváriak először a július 5-i Szuperkupa-mérkőzésen lépnek pályára Adidas felszerelésben, mégpedig a harmadik számú mezben. Az első és második számú felszerelés a Bajnokok Ligája-selejtezőmérkőzéseken mutatkozik be a nagyközönség előtt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik