Újpest: Mohl Dávid aláírta szerződését a klubbal

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.16. 16:16
null
Mohl Dávid az Újpest új futballistája (Fotó: ujpestfc.hu)
Az Újpest hivatalos honlapján bejelentette, hogy szerződtette Mohl Dávidot, aki egy ideje már a lila-fehérekkel készült.

 

„Aláírta szerződését Mohl Dávid” – címmel jelent meg írás az Újpest hivatalos honlapján. A cikk ugyan egy interjú a játékossal, és egy szóval sincs benne megemlítve, hogy Mohl valóban megállapodott a lila-fehérekkel, mégis hivatalosnak tekintjük, hogy a legutóbb Pécsen szereplő futballista a következő szezonban a Megyeri útion folytatja.

Mint ismert, Mohl a lila-fehérekkel kezdte meg a felkészülést, de adminisztratív okok miatt még tegnap sem volt aláírt szerződése. Mára, úgy tűnik, változott a helyzet.

„Ahogy vége lett az előző évadnak, az első megkeresésem volt az Újpest csapata, ez meg is lepett, megmondom őszintén, de annál jobban örültem neki. Úgy gondoltam, ha az egyik legnagyobb klub keresi meg az embert, és nekem is tetszik az, amit ők képviselnek, akkor miért ne mondjak igent” – fogalmazott Mohl.

A 30 éves labdarúgó már a klub céljairól is beszélt, szerinte a dobogón is végezhet az Újpest.

„Ahogy olvastam, mind a tizenkét csapat meg akarja nyerni a bajnokságot, ezen jót is nevettem. Mi viszont, azt mondom, legyünk dobogósok, ennek mindenképpen célnak kell lennie. Hozzáteszem, véleményem szerint ez egyáltalán nem túlzó elvárás, sőt...” – tette hozzá a védő.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ ÚJPEST FC-NÉL

Érkezők:Filkor Attila (AC Milan, legutóbb kölcsönben Avellino – Olaszország, szabadon igazolhatóként), Kylian Hazard (belga, Zulte Waregem – Belgium), Kálnoki Kis Dávid (MTK, szabadon igazolhatóként), Kovács Zoltán (Dinamo Bucuresti – Románia, szabadon igazolhatóként), Mohl Dávid (PMFC), Windecker József (Győri ETO, szabadon igazolhatóként). Amatőr szerződést kötött: Pávkovics Bence (PMFC), Sallói Dániel (Sporting Kansas City utánpótlás – Egyesült Államok)

Kölcsönbe érkezők: Cseke Benjámin (MTK)

Kölcsönből visszatérők: Gubacsi Zoltán (Diósd), Holdampf Gergő (Soproni VSE, ?), Rodrigo Rojo (uruguayi, Sint-Truiden – Belgium, ?),

Az utánpótlásból felkerültek: Tóth Patrik

Kiszemeltek: Csiki Norbert (MTK, szabadon igazolható)
Távozók: Berat Ahmeti (albán-koszovói, szabadon igazolható), Darwin Andrade (kolumbiai, Standard Liege – Belgium, kölcsön után végleg), Szandro Cvejba (orosz), Nagy János (siófoki kölcsön után szabadon igazolható), Filip Sztaniszavljevics (szerb, Plataniasz – Görögország, szabadon igazolhatóként), Dusan Vasziljevics (szerb, SC Ritzing – Ausztria, szabadon igazolhatóként), Toricska Rajmond (nagykőrösi kölcsön után szabadon igazolható), Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Nemanja Andrics (szerb, Győri ETO, szabadon igazolható), Hudák Dávid (szlovákiai, Slovan Bratislava – Szlovákia), Loic Nego (francia, Charlton Athletic – Anglia), Kim Ojo (nigériai, KRC Genk – Belgium)
Távozhatnak: Aaron Addo (ghánai), Balogh Balázs (érdeklődnek iránta: külföld), Holdampf Gergő (legutóbb Sopron – kölcsönbe), Rodrigo Rojo (uruguayi, legutóbb kölcsönben Sint-Truiden – Belgium), Asmir Suljic (bosnyák, érdeklődnek iránta: külföld)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik