Futsal: már megmozdult a korábbi Fradi-kapus

Vágólapra másolva!
2015.05.17. 11:46
Mint megírtuk, Hacker Gábor, a Ferencváros korábbi és a Dunakeszi Kinizsi jelenlegi kapusa a Fradi női kézilabdacsapata bajnoki címének ünneplése közben összeesett, ezt követően újraélesztették, és mentővel kórházba szállították. A Fradi futsalosai elérték a kapus testvérét, aki friss információkkal szolgált.

„Gábor a lehető legjobb helyen van, csak köszönettel és hálával tartozunk a Honvédkórház orvosainak és ápolóinak, akik mindent megtesznek, hogy meggyógyítsák a testvéremet, emberfeletti munkát végeznek! Gábor eddigi összes vizsgálatának eredménye (CT, MRI, röntgen, stb.) negatív, ennek ellenére nem tudják az orvosok, hogy mi okozhatta a rosszullétet. Jelenleg is az intenzív osztályon fekszik, még mindig nincs eszméleténél, azonban szombaton már megmozdította a fejét és a karját, ami nagyon jó jel! Az orvosai elmondása szerint az elkövetkező két-három nap nagyon fontos lesz, sok minden eldől ebben a periódusban.

Rengetegen aggódnak Gáborért, egészen hihetetlen az a szeretet és támogatás, ami felénk árad ezekben a nehéz időkben, a család nevében köszönöm mindenkinek, aki a testvéremért szorít!

Ugyanakkor lenne egy kérésem a barátok, ismerősök felé: kérem, hogy ne aggódjanak, mert az negatív dolog, negatív energia, és ezt megérzi Gábor! Sokkal inkább bízzanak, szurkoljanak és higgyenek Haki felépülésében, abból fog tudni erőt meríteni!" – idézi a testvért a csapat Facebook-oldala.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik