DVSC: különleges mérkőzésre számít a korábbi Fradi-játékos

Vágólapra másolva!
2015.05.07. 12:30
Aleksandar Jovanovic, a DVSC labdarúgója először játszik korábbi klubja, a Ferencváros otthonában a hétvégén. A bosnyák jobbszélső különleges találkozóra számít.

„Különleges találkozó lesz számomra, hiszen három évet játszottam a Ferencvárosnál. Nagyon szeretnék pályára lépni ellene is – mondta Jovanovic a dvsc.hu-nak. – Magyarország jelenlegi három legjobb csapatából találkozik kettő vasárnap délután. Igazi rangadó lesz. Izgatottan várom a mérkőzést, harcos játékra számítok egy gyönyörű stadionban. A Fradi erős együttes, jó játékosok alkotják a keretet, viszont a mi csapatunk is erős, az előző mérkőzéseken kimondottan jól futballoztunk. Igaz a helyzetkihasználásunkon van még mit javítani, de úgy gondolom, a Videoton csak szerencsével tudta elvinni a három pontot tőlünk.” Jovanovic a dvsc.hu-nak. – Magyarország jelenlegi három legjobb csapatából találkozik kettő vasárnap délután. Igazi rangadó lesz. Izgatottan várom a mérkőzést, harcos játékra számítok egy gyönyörű stadionban. A Fradi erős együttes, jó játékosok alkotják a keretet, viszont a mi csapatunk is erős, az előző mérkőzéseken kimondottan jól futballoztunk. Igaz a helyzetkihasználásunkon van még mit javítani, de úgy gondolom, a Videoton csak szerencsével tudta elvinni a három pontot tőlünk.”

„Egyértelmű, hogy nyerni szeretnénk a Fradi ellen, hiszen mindig jó érzés győztesen elhagyni a pályát. Támadólag kell fellépnünk, harcosnak kell lennünk a párharcokban is, a kapu előtt pedig nagyobb százalékban kell értékesítenünk az előttünk adódó lehetőségeket. Ha ezekre oda tudunk figyelni, nem érhet bennünket meglepetés.”

LABDARÚGÓ NB I, 27. FORDULÓ
IdőpontMérkőzés (Tv)Játékvezető
Május 8., péntek
16.00MTK Budapest–Puskás Akadémia FC (Tv:Duna) Szilasi Szabolcs
19.00
Nyíregyháza Spartacus–Újpest FC (Tv:Sport1) Erdős József
Május 9., szombat
14.00
Dunaújváros PASE–Diósgyőri VTK (Tv: Sport1)
Solymosi Péter
16.00
Budapest Honvéd–Kecskeméti TE (Tv: Duna) Pintér Csaba
18.30
Lombard Pápa–Pécsi MFC
Vad II István
18.30
Győri ETO FC–Szombathelyi Haladás (Tv: Sport1) Iványi Zoltán
Május 10., vasárnap
16.30
Ferencváros–Debreceni VSC (Tv: Duna World) Andó-Szabó Sándor
18.30
Paksi FC–Videoton FC (Tv: Sport1)
Berke Balázs
A bajnokság állását itt tekintheti meg!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik