MLSZ: Jenner összefogást sürget az üres stadionok ellen

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.20. 13:22
Julian Jenner, a labdarúgó NB I-ben szereplő Diósgyőri VTK holland futballistája közösségi oldalán arra kérte a Magyar Labdarúgó-szövetséget, hogy találjon megoldást a szurkolói kártyás rendszer miatti gondokra.

„Gyermekként mindig arról álmodtam, hogy futballista leszek, és telt házas stadionokban játszhatok – írta Julian Jenner a Facebook-oldalán. – Nem a pénz vezérelt, hanem az, hogy mindenki megismerje a nevem, és tudásommal elkápráztassam a közönséget. Ám most a szurkolói kártyás rendszer miatt szinte üresek a stadionok. Miért nem fogunk össze, és találunk megoldást a problémára? Drukkerek nélkül a labdarúgás unalmas.” Julian Jenner a Facebook-oldalán. – Nem a pénz vezérelt, hanem az, hogy mindenki megismerje a nevem, és tudásommal elkápráztassam a közönséget. Ám most a szurkolói kártyás rendszer miatt szinte üresek a stadionok. Miért nem fogunk össze, és találunk megoldást a problémára? Drukkerek nélkül a labdarúgás unalmas.”

„Mi, játékosok nézők ezrei szeme láttára szeretnénk játszani, nem üres lelátók előtt. Azt javaslom, legyenek különböző típusú szektorok. Lehetne külön szektor a bérletesek számára, és lehetne családi részleg is. Arra kérem az MLSZ-t, hogy a szurkolókkal együtt tegyünk a helyzet megoldásáért.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik