Haladás: nincs váltás, Szentes Lázár marad a vezetőedző

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.15. 17:00
A Haladás labdarúgócsapatának vezetősége szerdán értékelte a Videotontól elszenvedett 7–0-s bajnoki vereséget, és Szentes Lázár marad a szombathelyi klub vezetőedzője – olvasható a klub hivatalos oldalán, a haladas.hu-n.

A klubhonlap beszámolója szerint szerda délután Illés Béla sportigazgató és Tóth Miklós ügyvezető igazgató meghallgatta a vezetőedző beszámolóját, és az ügyvezető tájékoztatása szerint előzetesen sem gondolkodtak trénerváltásban, így továbbra is Szentes felel a szakmai munkáért.

„Szerettük volna tudni, ők miben látják a csúfos szereplés okait – árulta el Tóth Miklós a Nemzeti Sportnak. – Az első, óriási sokk még a Honvéd elleni vesztes hazai bajnokin ért minket, a Videoton elleni kiütés csak tetézte a gondjainkat. Tisztán akarunk látni, hogy mi állhat kínos visszaesésünk mögött. A tavasz első négy mérkőzésén hét pontot szereztünk, ez azért nem rossz, a folytatás ugyanakkor rémálomszerű lett. Szentes Lázár szintén értékelte a látottakat, majd részletezte, miként lábalhatunk ki a hullámvölgyből. Nem szeretnék belemenni, mi hangzott el a szakmai megbeszélésen, elvégre egy nulla hetes vereség után minden csak magyarázkodásnak tűnhet a kívülálló számára."

A vezetőség ezúttal még a nyugalomra és az összhangra szavazott.

„Cseppet sem célunk játékosokat vagy edzőket egymásnak ugrasztani. Nyilván tudjuk, hogy nem a Ferencváros elleni bajnoki lesz az, amelyen biztosan pótoljuk az elvesztett pontokat. Azt viszont mindenkitől elvárjuk, hogy az utolsó leheletéig küzdjön a sikerért. Hajtsanak úgy, hogy a szurkolók azt mondhassák, igen, ez már jó hozzáállás! Minden féléves öltözői értékelésemben elmondom – és lehet, akik túl sokszor hallották már, meg is mosolyognak érte –, hogy soha, egyetlen játékostól sem akarom a lefújás után azt hallani, hogy maradt még benne szufla, mert az azt jelenti, nem adott bele apait-anyait a meccsen. Vagyis azt várjuk el, hogy a Ferencváros ellen már teljesen más felfogásban játsszon a csapat."

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik