FTC-Újpest: Ha kapusnak rak be Doll, azt is megoldom - Batik

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.13. 13:00
Batik Bence, Ferencváros labdarúgója Emir Dilaver sérülése miatt állt be csereként az Újpest elleni NB I-es mérkőzésen, így középső védőként jobbhátvédet kellett játszania, de azt állítja, ha kellett volna, kapusként is helytállt volna.

„Nagyon jól érzem magam. Nem számított, hogy jobbhátvédnek tett be a mester, ha kapusnak állítanak be, azt is megoldottam volna – mondta Batik a fradi.hu-nak. – Jól játszottunk, egy tíz-tizenöt perces szakasztól eltekintve uraltuk a mérkőzést, és egységesen futballoztunk. Különösen koncentráltnak kellett lennem, hiszen hirtelen álltam be. Persze fel voltam rá készülve, hogy ha úgy alakul, akkor számítanak rám. Úgy érzem, sikerült is helytállnom.”Batik a fradi.hu-nak. – Jól játszottunk, egy tíz-tizenöt perces szakasztól eltekintve uraltuk a mérkőzést, és egységesen futballoztunk. Különösen koncentráltnak kellett lennem, hiszen hirtelen álltam be. Persze fel voltam rá készülve, hogy ha úgy alakul, akkor számítanak rám. Úgy érzem, sikerült is helytállnom.”

„Egyértelmű volt, hogy változtatnunk kell – utalt Thomas Doll Emir Dilaver ütközésére. – Tisztában voltunk vele, hogy Batik a hátsó alakzat bármelyik pozíciójában képes jól játszani. Bence remek játékos, ezért bátran bevethettem a derbin is. Jobbhátvédként is olyan magabiztosan és jól játszott, hogy egy kicsit még minket is sikerült meglepnie.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik