DVTK: Itt vagy máshol, de jönnek még szebb napok - Jenner

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.17. 13:51
Julian Jenner, a labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK szélsője még nem tudja, mit hoz a jövő számára, de bízik benne, hogy lesznek szebb napjai, mint a mostaniak.

Jenner nem először jelezte, hogy nem érzi jól magát Diósgyőrben. A holland februárban megsérült, és azt mondta, úgy érzi, a klub nem segít neki a felépülésben. Tomiszlav Szivics, a DVTK vezetőedzője erre úgy reagált,hibáztak, amikor szerződtették a hollandot, nincs ideje foglalkozni ezzel az üggyel, s hozzátette, Jenner inkább mutassa meg, mit tud. februárban megsérült, és azt mondta, úgy érzi, a klub nem segít neki a felépülésben. Tomiszlav Szivics, a DVTK vezetőedzője erre úgy reagált,hibáztak, amikor szerződtették a hollandot, nincs ideje foglalkozni ezzel az üggyel, s hozzátette, Jenner inkább mutassa meg, mit tud.

Ezt követően Murat Basaran, a szélső ügynöke akadt ki, mondván, edzője nem ad elég játéklehetőséget Jennernek, amire Szivics úgy reagált, „nem kíván ilyen alacsony szintre lemenni”. A holland szerződése a nyáron lejár Diósgyőrben, ahol csak elvétve kap lehetőséget, ezért még nem tudja, mi lesz vele.

„Nehéz időszakot élek meg, de vannak olyan részei az életemnek, amelyek segítenek túllendülni ezen, mert tudom, hogy jönnek még szebb napok – írta Jenner a Facebook-oldalára. – Hogy itt vagy máshol, az teljesen lényegtelen…”

Jenner a kislányából és a párjából merít erőt, mindkettejüknek megköszönte, hogy mellette vannak ezekben a nehéz időkben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik