Honvéd: a mexikói csatár célja a fejlődés és a válogatott

Vágólapra másolva!
2015.02.25. 13:44
David Izazola, a Budapest Honvéd labdarúgócsapatának új légiósa szerint jelentősen különbözik a magyar és a mexikói bajnokság, de nem tántorítja el a kihívás: fejlődni szeretne és a válogatottról álmodik.

„A Honvéd remek lehetőséget kínált. A szezon végéig Magyarországon szerepelek, a kölcsön lejártával pedig végleg szerződtethetnek. Egészen más a játék itt, de tetszik a Honvéd stílusa: gyors, intenzív és rengeteg a fizikai kontaktus. Minden meccs élet-halál harc, az utolsó lélegzetünkig küzdeni kell. Az összes találkozón úgy kell játszani, mintha az utolsó lenne. Itt kamatoztathatom a képességeimet és kemény munkával sokat fejlődhetek” – mondta Izazola a Futból Internacionalnak. Izazola a Futból Internacionalnak.

„Hálás vagyok a Pumasnak, amiért azzá a játékossá faragtak, aki ma vagyok. Hétről hétre, nap mint nap azért edzek, hogy jobb játékos váljon belőlem. A kemény munkának meglesz a gyümölcse, szeretnék egy napon a felnőttválogatottban is pályára lépni.”

Izazola ötször szerepelt az U20-as mexikói válogatottban, s egy gólt szerzett. 2011-ben a CONCACAF-zóna korosztályos bajnoka lett.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A BUDAPEST HONVÉDNÁL
Érkezők: Bratiszlav Punosevac (szerb, Radnicski Nis – Szerbia), Francis Koné (togói-elefántcsontparti, szabadon igazolható volt, legutóbb al-Muszannah – Omán), Jesús Meza (venezuelai, Olympiakosz Volosz – Görögország, szabadon igazolható volt), Jean-Pierre Morgan (francia, Béziers – Franciaország), Joszip Projics (szerb, Levadiakosz – Görögország), John Jairo Palacios (kolumbiai, Alianza Huánuco – Peru)
Kölcsönbe érkezők:Josip Elez (horvát, Lazio – Olaszország), David Izazola (mexikói, Pumas UNAM – Mexikó), Lucas Ontivero (argentin, Galatasaray – Törökország)
Kölcsönből visszatérők:
Botka Endre (Kecskemét), Csábi Mihály (Soproni VSE), Czuczi Márton (Békéscsaba), Daru Bence (Siófok), Lőrinczy Attila (Békéscsaba), Emmanuel Mensah (ghánai, FK Bodva Moldava nad Bodvou – Szlovákia)
Az utánpótlásból felkerültek:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik