Nyíregyháza: klubigazgatót keresnek, a régiek az MLSZ-ben folytatják

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.02. 13:19
A hírek szerint továbbra is klubigazgatót keres a Nyíregyháza Spartacus NB I-ben újonc labdarúgócsapata.

A tulajdonosi kör szerette volna visszacsalogatni a klubhoz a korábbi klubigazgatót, Barczi Róbertet és akkori segítőjét, Krizán Sándort, akik a nyáron távoztak a Spartacus vezetői székéből.

Bár a két szakember irányításával a szabolcsi klub bajnoki címet szerzett az NB II-ben, a folytatást illetően az elképzeléseik nem egyeztek meg Révész Bálint tulajdonoséval, és inkább önként távoztak. Ezúttal pedig nem volt már aktualitása a megbeszélésnek. A más irány ugyanis ma már nem titok: január elsejétől Barczi Róbert a Magyar Labdarúgó-szövetségben – féléves „betanulási” idő után – a nyugdíjba készülő Csiki Károly versenyigazgató utódja lesz.

Ez viszont azt jelenti, hogy az új esztendő első napjától távozik a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Labdarúgó-igazgatóság éléről. A helyét egykori kollégája, az 1984-ben ifi Eb-t nyerő válogatott játékosa, Krizán Sándor veszi át.

Tehát egyik szakember sem tér vissza a Szparihoz, így a nyíregyházi tulajdonosok tovább dolgozhatnak a keret és a szakmai stáb megerősítésén.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik