KTE: négy játékost tesztelnek, a horvát próbázó távozott

Vágólapra másolva!
2015.01.23. 15:58
Négy új labdarúgó kapcsolódott be a labdarúgó NB I-ben szereplő KTE felkészülésébe, míg a szerb próbázótól elköszöntek – írja a klub honlapja.

Besztercei Attila 23 esztendős, jobbhátvédként és jobb oldali középpályásként is bevethető. Az MTK-ban szerepelt korosztályos szinten, a kék-fehérek ezt követően többször is kölcsönadták NB II-es csapatoknak. Szerepelt a másodosztályban Budaörsön (9 meccs/2 gól), Szigetszentmiklóson (26/4), majd legutóbb Tatabányán (21/2).Besztercei Attila 23 esztendős, jobbhátvédként és jobb oldali középpályásként is bevethető. Az MTK-ban szerepelt korosztályos szinten, a kék-fehérek ezt követően többször is kölcsönadták NB II-es csapatoknak. Szerepelt a másodosztályban Budaörsön (9 meccs/2 gól), Szigetszentmiklóson (26/4), majd legutóbb Tatabányán (21/2).

Laki Imre 26 esztendős védő, a Vácban vált stabil felnőtt játékossá a korosztályos bajnokságot kinőve, ahol az NB II-ben szerepelhetett. 2009 óta az Újbuda labdarúgója.

Füredi Ádám 23 éves középpályás, utánpótlás karrierjét Győrben kezdte, majd az FTC és a Pápa színeiben is szerepelt. 2011–2014-ig a Vasas kötelékébe tartozott, itt az NB II-ben is bemutatkozott, ősszel a Balatonfüred játékosa volt.

Nebojsa Szkopljak 27 esztendős védő, aki 31-szer játszott a szerb élvonalban, 74-szer a másodosztályban. Ősszel az FK Proleter Novi Szad-ban 11 bajnokin és két kupameccsen lépett pályára.

A kerethez kapcsolódó hír még, hogy Ante Kunac már nem lesz ott a Puskás Akadémia FC elleni edzőmeccsen, Sztefan Radoját azonban tovább teszteli a stáb.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A KECSKEMÉTI TE-NÉL
Érkezők: Kovács Dániel (szabadon igazolható)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek: Besztercei Attila (Tatabánya), Füredi Ádám (Balatonfüred), Laki Imre (Újbuda), Pölöskey Péter (Pécsi MFC, szabadon igazolható), Sztefan Radoja (szerb, szabadon igazolható – próbajáték), Nebojsa Szkopljak (szerb, Proleter Novi Szad – Szerbia)
Távozók: Darko Pavicsevics (montenegrói, szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:
Botka Endre (Bp. Honvéd)
Távozhatnak:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik