Felkészülés: két góllal nyert a Paks a Bp. Honvéd ellen

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.28. 15:06
A Paks felkészülési mérkőzésen 2–0-ra legyőzte a Budapest Honvédot, a gólokat Haraszti Zsolt és Báló Tamás szerezte.

A honvedfc.hu beszámolója szerint Alekszandar Ignjatovics belépője után a 18. percben büntetőhöz jutott a kontrákra alapozó Paks, és Báló nem hibázott. Tíz perccel később Könyves Norbert beadása után Haraszti talált be. A folytatásban hiába birtokolta többet a labdát a Honvéd, nem jutott el nagyobb gólszerzési lehetőségig. Az eredmény már nem változott, két góllal győzött a Paks.honvedfc.hu beszámolója szerint Alekszandar Ignjatovics belépője után a 18. percben büntetőhöz jutott a kontrákra alapozó Paks, és Báló nem hibázott. Tíz perccel később Könyves Norbert beadása után Haraszti talált be. A folytatásban hiába birtokolta többet a labdát a Honvéd, nem jutott el nagyobb gólszerzési lehetőségig. Az eredmény már nem változott, két góllal győzött a Paks.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
MVM-PAKS–BP. HONVÉD 2–0 (2–0)
Paks
, 150 nézõ. Vezette: Botló
PAKS: Molnár P. (Csernyánszki) – Vági (Hahn), Gévay (Nagy R.), Rodenbücher, Báló (Bor) – Kecskés (Kesztyűs B.), Tamási Zs. (Simon A.) – Könyves (Balázs Zs.), Bertus (Rácz Zs.), Bartha (Bagó) – Haraszti (Klauz)
HONVÉD: Kemenes (Czuczi) – Botka, Ignjatovics, Kosznics (Marku), Vidovics (Czár) – Ikenne-King (Lőrinczy), Hidi (Gazdag) – Youla (Miljeteig), Godoy (Nagy G.), Holender – Daru (Prosser)
Gólszerző: Báló (11-esbõl), Haraszti Zs.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik