ETO: macedón válogatott jobbhátvéd érkezett - hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.27. 14:52
null
Brdarovszki két és fél évre írt alá a Győri ETO-hoz (Fotó: eto.hu)
Hivatalossá vált, amit hétfőn előrejeleztünk: a labdarúgó NB I kilencedik helyén álló Győri ETO kedden bejelentette Vladica Brdarovszki szerződtetését.

A 23 éves macedón jobbhátvéd két és fél évre elkötelezte magát a győriekhez – írja az eto.hu. A labdarúgó 17-szer szerepelt hazája U21-es válogatottjában, és már bemutatkozott a felnőtt nemzeti csapatban is.

Legutóbb szülővárosában, az FK Peliszter együttesében játszott, de korábban is belekóstolt már a légióséletbe, hiszen egy rövid ideig Csehországban, Brnóban szerepelt.

Brdarovszki a negyedik játékos, aki a téli időszakban érkezett a Győrhöz, korábban Miroslav Stevanovic, Dan Bucsa és Luis Ibánez szerződtetését jelentette be a klub. Ibánez és Brdarovszki érkezésével a bal- és a jobbhátvéd posztot is sikerült megerősíteni még a törökországi edzőtáborozás előtt.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A GYŐRI ETO-NÁL
Érkezők: Vladica Brdarovszki (macedón, Peliszter – Macedónia), Dan Bucsa (román, Universitatea Cluj – Románia, szabadon igazolható), Luis Ibánez (argentin-horvát, Dinamo Zagreb – Horvátország), Miroslav Stevanovic (bosnyák, szabadon igazolható)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Bénes László, Németh Bence, Szabó Levente

Kiszemeltek: Tadej Apatic (szlovén, szabadon igazolható, próbajáték),Nagy János (Újpest, próbajáték)

Távozók: Valentin Babic (horvát, szabadon igazolható), Dudás Ádám (Haladás), Marián Had (szlovák, Dukla Banská Bystrica – Szlovákia), Leandro Martínez (olasz-argentin, Haladás), Mihai Nicorec (román, szabadon igazolható),Sváb Dániel (szabadon igazolható), Takács Ákos (befejezte pályafutását), Varga Roland (Ferencváros)
Kölcsönbe távozók: Illés Dávid (Lombard Pápa), Pongrácz Viktor (Lombard Pápa)
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:
Távozhatnak: Milos Kocics (szerb), Stieber András (érdeklődnek iránta: Lombard Pápa), Michal Svec (cseh), Lazar Sztanisics (szerb), Völgyi Dániel (érdeklődnek iránta: Nyíregyháza, PAFC, Vasas)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik