NB I: A két csapat között nem volt ekkora különbség - Csábi

Vágólapra másolva!
2014.12.06. 16:46
A Győri ETO FC 2–0-s győzelmet aratott a Budapest Honvéd otthonában a labdarúgó NB I 17. fordulójában, ezzel Miriuta Vasile a második bajnoki mérkőzésén megszerezte első győzelmét a zöld-fehérek kispadján. A találkozót követően Csábi József, a hazaiak vezetőedzője azt mondta, szerinte nem volt ekkora különbség a két együttes között.

„Már az első félidő második felére is váltottunk a szerkezeten, de már az első játékrész vége is jó volt – mondta Csábi József, a Bp. Honvéd vezetőedzője. – Sajnos, az elején kaptunk egy gólt, ami onnantól kezdve nagyon veszélyessé tette a mérkőzést, mert tudjuk, hogy a győrieknek megvannak azok a játékosai, akikkel jól tudnak kontrázni – ez a talaj feküdt is nekik ehhez a játékstílushoz. Nem láttam ekkora különbséget a két csapat között… Amit a mérkőzés előtt elmondtam, igaz lett, az ETO-nak vannak olyan játékosai, akik el tudnak dönteni egy ilyen találkozót, és így is lett. Jól jön nekünk most a szünet, hogy rendezzük a sorokat.”Csábi József, a Bp. Honvéd vezetőedzője. – Sajnos, az elején kaptunk egy gólt, ami onnantól kezdve nagyon veszélyessé tette a mérkőzést, mert tudjuk, hogy a győrieknek megvannak azok a játékosai, akikkel jól tudnak kontrázni – ez a talaj feküdt is nekik ehhez a játékstílushoz. Nem láttam ekkora különbséget a két csapat között… Amit a mérkőzés előtt elmondtam, igaz lett, az ETO-nak vannak olyan játékosai, akik el tudnak dönteni egy ilyen találkozót, és így is lett. Jól jön nekünk most a szünet, hogy rendezzük a sorokat.”

„Megérdemelt győzelmet arattunk. Jól játszottunk az első félidőben, bár kihagytunk egy-két ziccert, de lehetett volna kettő- vagy három-nulla már a szünetre – mondta Miriuta Vasile, a Győri ETO vezetőedzője. – A második játékrész első negyedórájában volt egy kis probléma, de utána jól játszottunk, elégedett vagyok a csapattal. Tavaszra erőnlétileg még jobbak leszünk.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik