Játékossors: két magyar fiatal barcelonai tesztre utazott

Vágólapra másolva!
2014.12.15. 22:22
null
Kiss Viktor (balra) és Csicsvári Milán az Espanyol szerelésében
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint két fiatal magyar futballista mától egy héten át próbajátékon vesz részt a spanyol élvonalbeli Espanyolnál. Egyikük a 18 éves Csicsvári Milán, aki a DVTK védője, a másik futballista pedig a Honvéd 17 éves középpályása, Kiss Viktor.  

Csicsvári Milán és Kiss Viktor az AFCK menedzseriroda spanyol kapcsolatainak köszönhetően, Németh László FIFA-licences menedzser szervezésében utazott egyhetes tesztelésre Barcelonába az Espanyolhoz.

Az ügynökség részéről Petercsák Balázs válaszolt a Nemzeti Sport Online megkeresésére a próbajátékkal kapcsolatban.

„A 18 esztendős Csicsvári Milán a DVTK védője, a Ligakupában már bemutatkozhatott az első csapatban is. A másik játékos a 17 esztendős Kiss Viktor, aki a Honvéd utánpótlásában pallérozódik. A két játékos egy hétre utazott Barcelonába, az Espanyol utánpótlásbázisán készülnek. Ez alatt mindennap lesznek edzések, és két tesztmeccsen is részt vesznek. Az első napon vagyunk túl, és úgy érzem, nem vallottak szégyent a srácok, nem lógtak ki a sorból. Azt talán mondanom sem kell, hogy nagyon profik a körülmények, minden tréninget nyolc kamerával rögzítenek. Az egy hét után az edzői stáb kiértékeli majd a fiúk teljesítményét, ezután beszélhetünk a jövőről, az esetleges folytatásról” – fogalmazott Petercsák Balázs.

Az AFCK menedzseriroda munkatársa hozzátette, nagyon korai még egy Espanyol-szerződésről beszélni, de bármi megtörténhet, reméli, hogy a fiataloknak sikerül jó benyomást kelteniük a spanyol klubnál.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik