DVTK: Minek kell szurkolói kártya egy gyereknek?! - Jenner

Vágólapra másolva!
2014.12.09. 18:28
Julian Jenner, a DVTK szélsője nem érti, hogy a Magyar Labdarúgó-szövetség miért teszi kötelezővé a gyerekeknek is a szurkolói kártyát, és azt üzente az MLSZ-nek, adja vissza vissza a futballt a szurkolóknak.

„A DVTK boltjában vagyok, és itt van velem a kislányom, valamint a barátnőm is – mondta Jenner a Facebook-oldalán közzétett videójában. – A lányomnak, aki éppen alszik, szintén szüksége van szurkolói kártyára. Ez egy üzenet az MLSZ-nek: adjátok vissza a futballt az embereknek! Semmi értelme az egész rendszernek! Mit kezdene egy kisbaba egy regisztrációs kártyával?”Jenner a Facebook-oldalán közzétett videójában. – A lányomnak, aki éppen alszik, szintén szüksége van szurkolói kártyára. Ez egy üzenet az MLSZ-nek: adjátok vissza a futballt az embereknek! Semmi értelme az egész rendszernek! Mit kezdene egy kisbaba egy regisztrációs kártyával?”

„Adjátok vissza az embereknek a labdarúgást! Hadd jöjjön el egy gyerek az apjával, vegye meg egy jegyét, ez a rendszer nekünk és mindenkinek jobb lenne. Megértem, hogy mindenkinek regisztrálnia kell, így van ez Hollandiában is. De minek kell szurkolói kártya egy gyereknek?! A futball a művészetről, a szabadságról szól. Adjátok vissza ezt a gyerekeknek és az embereknek, akik imádják ezt a játékot.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik