NB I: akár holnap is befejezné a válogatott védő, de...

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.08. 11:29
A Pakssal néhány hete szerződést bontó korábbi válogatott labdarúgó, Horváth Gábor a Fejér megyei Hírlapnak elmondta: kulturált körülmények között és főképp a sérülése miatt vált el a Duna-partiaktól, s bár egyelőre a rehabilitációra összpontosít, továbbá nincs csapata, úgy érzi, 29 évesen még nem zárult le a pályafutása.

„Még nem vagyok fájdalommentes, de jó úton járok a gyógyulásban, amelyért mindent megteszek, mert úgy érzem, hogy a pályafutásom még nem fejeződött be, bár azt csak a jó Isten tudja, hogy merre tovább" – idézi a feol.hu a legnagyobb sikereit a Videotonnál (2002–2011) elérő, négyszeres válogatott labdarúgót, aki tavasz óta harcképtelen.feol.hu a legnagyobb sikereit a Videotonnál (2002–2011) elérő, négyszeres válogatott labdarúgót, aki tavasz óta harcképtelen.

„Két porckorongomnál is találtak olyan kitüremkedést, melyek nem szúnyogcsípésnek minősíthetők – mondta fájdalmai forrásáról a játékos. – Március végén kezdődtek a folyamatos orvosi kezelések, tavasszal az utolsó hat meccsen már nem is tudtam játszani, csak szurkoltam a társaknak, a nyári felkészülést is kénytelen voltam kihagyni. El kellett gondolkodnom azon, hogy milyen céljaim lehetnek az életben, s ez a hitemet több dologban is megerősítette, de ehhez kellett az elválás is. Ezért nem láthatnak a szurkolók a pályán. A mai napig is rehabilitálok, előbb Horváth Hajnalka gyógytornász segítségével, most pedig egyedül csinálom naponta óránként a McKenzie gyakorlatsort."

Az interjúban a vallásosságáról is beszélő védő elmondta: nagyon hálás a sorsnak az eddigi eredményeiért (bajnoki cím, Magyar Kupa-győzelem, válogatottság, volt az év játékosa, légióskodott Hollandiában).

„Ha azt mondanák, hogy holnap hagyjam abba a labdarúgást, akkor nyugodt szívvel befejezném – vonta le a konklúziót Horváth, de egyértelművé tette, hogy azért nem ez az első számú opciója: – Most még nem akarok azzal foglalkozni, hogy merre tovább, ám biztos vagyok abban, hogy a felépülésem után sikeres életutam lesz. Mentálisan folyamatosan képzem magamat, s ha majd az egészségem is teljes mértékben rendben lesz, azzal én minden tekintetben csak nyerhetek. Legyen az futball vagy a játék nélküli élet. Persze aki ilyen sikeres volt a játékban, az nem akar lemondani róla, ahogy én sem, de mindennek örülök majd, amit az élet, a sors elém tesz, hiszen alázatos ember vagyok, s ezt a csapataimnál is bebizonyítottam."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik