NB I: a Fradi, a Loki és a Vidi mellett a DVTK is halasztást kért

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.05. 21:12
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK kérvényezte, hogy 2014. december 31-ig klub, illetve futballkártya nélkül lehessen megtekinteni a diósgyőri stadionban az élvonalbeli, illetve a Magyar Kupa-mérkőzéseket – számolt be róla a klub hivatalos honlapja.

„A mai napon a szeptember 15-i határidő elhalasztását kérte a DVTK, amelyet várhatóan meg is kap a DVSC-hez, FTC-hez és a Videotonhoz hasonlóan.

Ebben az esetben 2014. december 31-ig nem kötelező a szurkolói kártya a Diósgyőri Stadionban rendezendő NB I-es és Magyar Kupa-mérkőzéseken. Ezzel együtt az első szurkolói kártya kiállítása ingyenes marad egészen az év végéig. Az elveszett, megrongálódott kártyákat ezer forint ellenében pótoljuk. A halasztástól függetlenül a DVTK Klubkártya kiadását azonnal elkezdjük a DVTK Ajándékbolt Szinvaparkban található üzletében, mihelyst az összes technikai jellegű akadály elhárul” – írja a dvtk.eu.

A Magyar Labdarúgó-szövetség szóvivője, Sipos Jenő korábban már előrevetítette, hogy lesznek olyan klubok, melyek a szurkolói kártya bevezetésének halasztását kérik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik