Ferencváros: „Nem lehet mindig ziccereket kialakítani”

Vágólapra másolva!
2014.09.29. 07:34
Emir Dilaver, a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros játékosa csapata honlapjának, a fradi.hu-nak elmondta, nem szabad csüggedni, el kell kezdeni a DVTK elleni rangadóra koncentrálni.

Ahogy arról beszámoltunk, az NB I kilencedik fordulójának záró mérkőzésén a Ferencváros nagy meglepetésre nem bírt odahaza az erősen tartalékos Haladással. Ahogy arról beszámoltunk, az NB I kilencedik fordulójának záró mérkőzésén a Ferencváros nagy meglepetésre nem bírt odahaza az erősen tartalékos Haladással.

„Rengeteg helyzetünk volt, ám az utolsó passzok nem voltak a helyükön, és többször balszerencsések is voltunk. Amikor egy ilyen típusú ellenféllel játszol, mint a Haladás, fontos, hogy az első félórában megszerezd a vezetést. Ez nem sikerült, és ezután már nagyon nehézzé vált az összecsapás. Az ellenfél ilyenkor még jobban tömörül, így nagyon kevés helye van a támadó játékosoknak. Nem játszottunk rosszul, nyomtunk kilencven percen át, de sajnos van olyan mérkőzés, amikor bármit teszel, nem tudsz betalálni. Nem lehet mindig százszázalékos helyzeteket kialakítani, egy csapatnak megkönnyíti a dolgát, amikor nem csak a ziccerekből szerez gólt. Ez fontos a jövőre nézve is. Nem szabad azonban csüggednünk, a következő feladatra kell koncentrálni, és győzni kell Diósgyőrben" – mondta Dilaver a fradi.hu-nak.

A tabella 5. helyén álló Ferencváros szombaton 14 órakor lép pályára a 4. DVTK otthonában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik