Videoton: újabb két légiós távozik az NB III-as keretből

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.18. 21:27
Újabb két légiós távozik a Videotontól. Egyik labdarúgó sem volt az első keret tagja, a fehérvári klub NB III-ban szereplő második csapatához tartoztak.

A Nemzeti Sport Online információi szerint a görög VaszilioszAposztolopulosz már nem a klub játékosa, távozik Fehérvárról.VaszilioszAposztolopulosz már nem a klub játékosa, távozik Fehérvárról.

A 26 éves görög légiós 2011 szeptemberében érkezett, de csak a Videoton II-ben kapott lehetőséget, az NB I-es csapatban egyetlen bajnokin sem lépett pályára. 2012 nyarán és 2013 nyarán is egy-egy szezonra kölcsönadták a Puskás Akadémiának. Aposztolopulosz egyetlen NB I-es bajnokin kapott lehetőséget a felcsúti együttesben.

Szintén távozik Fehérvárról 22 éves nigériai támadó, Moris Enete. Az afrikai futballista 2013 májusában érkezett a Puskás Akadémiához, majd a nyáron a Videoton szerződtette, a második csapat keretéhez csatlakozott.

Sok lehetőséget sem itt, sem ott nem kapott, a PAFC-ban két NB II-es bajnokin játszott. A Vidiben bajnoki találkozón nem lépett pályára, viszont a Mladoszt elleni hazai Európa-liga-selejtezőn (2–1) csereként pályára lépett.

Az NB III-as második csapat keretétől korábban távozott két brazil légiós, a tavaly nyáron a brazil Fluminensétől kölcsönvett Thiago Ryan és Leo Lelis.

A 20 éves szerb támadó, Uros Nikolics a jövőben az NB III-as második csapat keretének tagja lesz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik