Videoton: az orvosi miatt úszott el a támadó érkezése

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.11. 19:50
A Videoton labdarúgócsapatának hivatalos honlapján a nyáron kinevezett klubigazgató, Burcsa Győző mondott véleményt a fehérváriak eddigi bajnoki szerepléséről, továbbá elárulta azt is, miért bukott meg a támadóalakzat eddigi megerősítése.

„Azt nem mondanám, hogy meglepett, hiszen azért dolgozott nagyon keményen a szakmai stáb, és természetesen a háttérben mi is, hogy jó eredményeket érjen el a csapat – mondta a bajnoki rajtról a vidi-hu-nak Burcsa Győző. – Mindig is azt tartottam a legfontosabbnak, és ezt többször el is mondtam, hogy látni szeretném a fejlődést. A Győr elleni győzelem minden szempontból nagyon jól és jókor jött. A csapatot, a klubot és a szurkolókat is megerősítette abban, hogy jó úton, jó irányba haladunk. Nem kell elölről kezdeni az építkezést, a Vidivel már most számolni kell, persze tudjuk, hogy még rengeteg munka vár ránk.”vidi-hu-nak Burcsa Győző. – Mindig is azt tartottam a legfontosabbnak, és ezt többször el is mondtam, hogy látni szeretném a fejlődést. A Győr elleni győzelem minden szempontból nagyon jól és jókor jött. A csapatot, a klubot és a szurkolókat is megerősítette abban, hogy jó úton, jó irányba haladunk. Nem kell elölről kezdeni az építkezést, a Vidivel már most számolni kell, persze tudjuk, hogy még rengeteg munka vár ránk.”

Burcsa elárulta: az elmúlt időszakban meghiúsult egy átigazolás, amelyen pedig sokat dolgoztak. „Mindenben sikerült megegyeznünk, a konkrét játékossal is és a klubjával is, azonban az orvosi vizsgálat alkalmával kiderült, hogy korábban volt egy komolyabb sérülése, ami már sosem fog teljesen rendbe jönni, és ezért üzletileg túl nagy kockázatot jelentene a szerződtetése. Hetekig dolgoztunk azon, hogy a Vidi játékosa legyen. Többek közt az ilyen esetek miatt tartjuk magunkat ahhoz, hogy nem kommunikáljuk előre, kik a kiszemeltjeink, egészen addig, amíg aláírásra nem kerül a szerződés. Mindenképp dicséret illeti az orvosi csapatot, hogy még időben sikerült felfedezni a labdarúgó sérülését.”

A fehérváriak ugyanakkor még nem tettek le a további erősítésekről: „Ahogy mondtam, szükségünk van még egy játékosra. Van több kiszemeltünk is. Nem kapkodunk, ugyanolyan alaposak leszünk, mint eddig is, mielőtt bárkivel is aláírnánk a szerződést. Csak olyan játékosra van szükségünk, aki valóban erősítést jelent.”

Carillo: Nincs különbség aközött, hogy valaki magyar vagy külföldi, ez teljesen mellékes

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik