Videoton: Radóval ostromolták a sportigazgatót

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.29. 11:58
Burcsa Győző, a Videoton labdarúgócsapatának sportigazgatója hétfőn online chat vendége volt a vidi.hu-n, és többször szembesült azzal a kérdéssel, hogy szerződtetik-e a Radó Andrást.

„Van még egy kiszemelt támadó, akit feltétlenül igazolni szeretnénk!” – ez volt az egyik érdemi mondat, ami Radóhoz kapcsolható, bár Burcsa Győző nem mondta ki a Haladás támadójának nevét.Burcsa Győző nem mondta ki a Haladás támadójának nevét.

A Radó Andrással kapcsolatos sok kérdés egyike így hangzott: „Mi a véleménye a Szombathely halogató magatartásáról Radóval kapcsolatban?” A sportigazgató röviden így reagált: „A Szombathely nevében nem tudok nyilatkozni.”

Burcsa Győző a fentiek kiegészítéseként hozzátette: sem a védelembe, sem a középpályára nem terveznek újabb játékost igazolni – utóbbit arra a felvetésre mondta, hogy egyesek látták Koman Vladimirt tárgyalni a fehérvári vezetőkkel.

Elhangzott még, hogy az Austria Wiennel hírbe hozott Nikolics Nemanjával kapcsolatban hivatalos megkeresés nem érkezett a Vidihez.

S hogy mit gondol a sportigazgató a magyar játékosok és a légiósok arányáról?

„Nekünk egy célunk van, hogy a csapat jó legyen. Ilyen arányokban nem gondolkodom, de azt már többször kijelentettem, hogy amikor lehetőség van rá, és megfelelő szintű játékost találunk, a magyarok előnyt élveznek a keretbe kerülésnél. De a kereten belül már a teljesítmény dönt.”

Amúgy pedig „nemzetközi szinten minőséginek számító játékos magyar klub számára megfizethetetlen”.

Burcsa Győző kérdésre válaszolva rögzítette: a Videoton az első három hely valamelyikének megszerzését tekinti céljának a 2014–2015-ös bajnoki szezonban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik