Haladás: a lelkizős újpesti szerint nem ennyit érdemelt

Vágólapra másolva!
2014.07.15. 21:59
A Haladás labdarúgócsapata kedden sajtótájékoztató keretében mutatta be legújabb játékosait. Artner Tamás vezetőedző elmondta, egy korszak lezárult, új élet kezdődik a Rohonci úton, ahol egy másik, megfiatalított csapat épül.

A vaol.hu-n, a Haladás hivatalos oldalán található beszámolóból kiderül: az edző elmondta, amióta ő vezeti a Haladást, még sosem érkezett ennyi futballista a Rohonci útra. A tréner hangsúlyozta: hiába jött több labdarúgó, a csapatépítéshez idő kell, ehhez a szurkolók türelmét kérte.vaol.hu-n, a Haladás hivatalos oldalán található beszámolóból kiderül: az edző elmondta, amióta ő vezeti a Haladást, még sosem érkezett ennyi futballista a Rohonci útra. A tréner hangsúlyozta: hiába jött több labdarúgó, a csapatépítéshez idő kell, ehhez a szurkolók türelmét kérte.

„Újpesten kevesebb játéklehetőséget kaptam, mint amennyit megérdemeltem volna – mondta Zamostny Balázs a fővárosiaktól egy évre kölcsönbe érkező támadó – A Haladásra mindig is az volt a jellemző, hogy bárkit meg tud verni, ezt remélem az előttünk álló bajnokságban is. A Rohonci úton már sok biztatást kaptam, és mert lelkizős alkat vagyok, ez nekem nagyon fontos. Voltak sikertelen periódusai a pályafutásomnak, remélem, Szombathelyen kárpótol a sors.”

„Örülök, hogy a Haladáshoz kerültem, sokat nyomott a latba döntésemben, hogy tudtam: itt beépítik a fiatalokat, akik folyamatosan játéklehetőséget kapnak – mondta a Pécsről két évre szerződtetett Városi Viktor. – Jó közösségbe kerültem, szeretnék a csapattal együtt sikeres szezont zárni.”

„Két ok miatt igazoltam Szombathelyre – jelentette ki a két esztendőre, Paksról igazolt Nagy Olivér. – Egyrészt éreztem, hogy komolyan számolnak velem, másrészt az előző hatodik hely is bizonyította, a klubnál remek szakmai munka folyik. Nem túl sikeres időszak van mögöttem, remélem, Szombathelyen ez változik.”

„Egy hétig tesztelt a Haladás, örülök, hogy két év kihagyást követően ismét az NB I-ben futballozhatok – fogalmazott a korábbi soproni Varga Gábor, aki egy plusz egy évre írt alá. – Nem is gondolkodtam, hogy elfogadjam-e a Haladás ajánlatát, hiszen azon túl, hogy élvonalbeli klubban futballozhatok, szembetűnően egységes csapatba kerültem.”

„Még egyéves szerződés kötött Sopronba, de amikor Szombathelyről érdeklődtek, lenne-e kedvem itt futballozni, nem sokat gondolkodtam Rövid ideje vagyok itt, de látszik, hogy igazi, összetartó csapathoz kerültem” – mondta a három évre igazolt Katona Máté.

„Korábban Artner Tamással Ajkán két évet együtt dolgoztam, a személye győzött meg, hogy ideigazoljak. Már korábban is szó volt róla, hogy Szombathelyre szerződök, de másfelé sodort az élet” – mondta Gaál Bálint, akinek érkezését ma jelentette be a klub, és korábban Sárváron, Ajkán és a ZTE-ben futballozott.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A HALADÁSNÁL
Érkezők: Gaál Bálint (Sopron), Jagodics Márk (Ajka – kölcsönből vissza), Katona Máté (Sopron), Nagy Olivér (Paks), Varga Gábor (Sopron), Városi Viktor (PMFC), Zamostny Balázs (Újpest – kölcsönbe)
Távozott/távozhat: Bosnjak Predrag(Ferencváros), Guzmics Richárd (?), Gyurján Bence (?), Halmai Ramon (MTK), Hrepka Ádám (MTK), Jagodics Márk (kölcsönbe?), Nagy I Gábor (Újpest), Radó András (?), Simon Ádám (Palermo – Olaszország, kölcsönből vissza), Tóth Péter (Pinkafeld – Ausztria)
Kiszemeltek: Jean Paul Ntsogo Boya (kameruni, legutóbb DAC – Szlovákia), Andrij Jefremov (ukrán, legutóbb Dinamo Kijev)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik