DVTK: a fiatal kapus szerződést bontott; ciprusi bíró Bulgáriában

Vágólapra másolva!
2014.07.14. 13:32
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK hivatalos honlapján számolt be róla, hogy Gelei Vince élt a szerződésében foglalt lehetőségével, és szerződést bontott a diósgyőri csapattal. Az UEFA eközben kijelölte a miskolciak Liteksz Lovecs elleni Európa-liga-selejtezőjének játékvezetőjét.

A DVTK harmadik számú kapusa, a 19 éves Gelei tavaly nyáron szerződött Diósgyőrbe, de csak az U21-es csapatban kapott rendszeres játéklehetőséget. A felnőtteknél egy Magyar Kupa-, és három Ligakupa-találkozón lépett pályára.

A fiatal kapuvédő élt a szerződésében foglalt lehetőséggel, és a távozás mellett döntött, értesüléseink szerint Csákváron folytatja a pályafutását.

Gelei mellett a Mezőkövesd ellen 2–1-re elveszített felkészülési mérkőzésen pályára lépő két próbajátékos, Ioan Mera és Aleksandar Kapisoda is távozott.

Az UEFA döntésének értelmében Mariosz Panaji vezeti a diósgyőriek Liteksz Lovecs elleni csütörtöki, idegenbeli Európa-liga-mérkőzését. A civilben hivatalnokként dolgozó ciprusi bíró a második számú európai kupasorozat első selejtezőkörében az Inter Baki–FC Tiraspol (3–1) meccsen fújta a sípot, és kiosztott négy sárga, valamint két piros lapot.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik