Lombard Pápa: újabb távozó - Sopronba tart a csatár

Vágólapra másolva!
2014.06.18. 10:36
Bár a felkészülés még nem kezdődött el, a Lombard Pápa keretének létszáma fokozatosan csökken.

Közös megegyezéssel szerződést bontott Eszlátyi Istvánnal a Lombard Pápa vezetősége. A csatár a hírek szerint az NB II-es Soproni VSE-hez tart – tudta meg a Nemzeti Sport. A hírt Szemán György klubigazgató is megerősítette.

„Eszlátyi István közös megegyezéssel szerződést bontott klubunkkal, és Orosz Márk sem lesz tagja a Lombard keretének, a támadó kölcsönadásából visszatért a Ferencvároshoz, kivásárlási árával nem éltünk. A vezetőség folyamatosan a keret megerősítésén dolgozik, természetesen szeretnénk minél előbb megtalálni a vezetőedzőt is, folynak a tárgyalások, bízom benne, hogy legkésőbb hétfőn már lesz edzője és új labdarúgóia Lombard Pápának” – nyilatkozta a sportvezető a papa-ma.hu-nak.

A pápai hírportál a távozók közé sorolta továbbá Németh Milánt (a DVTK érdeklődik iránta), Georges Griffithst (a kölcsön után visszatér az SV Ried alakulatához) és Lazar Arszicsot is. Míg a Haladástól kölcsönkapott Kulcsár Kornéllal kapcsolatban azt fejtegeti a pap-ma.hu, hogy Szombathelyen továbbra sem számítanak rá, így vagy Pápán marad vagy Mezőkövesdre kerül.

A Lombard Pápa felkészülése június 23-án kezdődik, a bajnokság egy hónappal később, július 25-én rajtol.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A LOMBARD PÁPÁNÁL
Érkezők:
Távozott/távozhat: Beliczky Gergő (Gyirmót – kölcsön után végleg), Eszlátyi István (Sopron?) Lazar Arszics (szerb, ?), Georges Griffiths (elefántcsontparti, SV Ried – Ausztria, kölcsönből vissza), Kulcsár Kornél (?),Németh Milán (DVTK?), Orosz Márk (Ferencváros – kölcsönből vissza)
Kiszemeltek:
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik