Videoton: folyik az edzőkeresés, több jelölt is képben

Vágólapra másolva!
2014.05.07. 10:35
Gőzerővel folyik az edzőkeresés a labdarúgó NB I-ben szereplő Videotonnál. Mint ismert, a fehérvári csapat trénere, José Gomes a szezon végén távozik, utódját még nem találták meg. Gennaro Gattusót is hírbe hozták a Videotonnal, ám a klub nem kívánta kommentálni a pletykákat.

Kedden elsőként számoltunk be arról, hogy Gennaro Gattuso Magyarországra érkezett. A Milan és az olasz válogatott korábbi kiválósága edzőként szeretné megtalálni számításait (legutóbb a Palermónál bontogatta szárnyait), budapesti landolása óta hírbe hozták a Honvéddal, az Újpesttel és a Videotonnal is. Utóbbi klubnál megkeresésünkre nem kívánták kommentálni a pletykákat.

„Folyik az edzőkeresés, azonban szokásunkhoz híven akkor fogjuk tájékoztatni a közvéleményt, ha meglesz a Videoton FC új vezetőedzője” – kommentálta a Gattusóval kapcsolatos pletykákat Szabó Gergő, a Videoton sajtófőnöke.

A Honvéd tulajdonosa korábban már cáfolta Gattuso megkeresését, majd az Újpesttől is megtudtuk: nincs képben az olasz szakvezető a klubnál.

Egyelőre tehát rejtély, miért érkezett Magyarországra Gattuso.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik