NB I: Nekem ütközni kell, benne van a piros - Abdouraman

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.03.06. 18:25
A Diósgyőr labdarúgója, Mohamadou Abdouraman pályafutása első piros lapját kapta vasárnap a DVSC ellen, azonban klubja hivatalos honlapjának elmondta: a következő mérkőzésen sem tervezi, hogy puhábban védekezik.

„Sokszor előfordult már, hogy sárga lapot kaptam az első félidőben, mégsem állítottak ki, pályafutásom első piros lapját kaptam a DVSC ellen – mondta Abdouraman a dvtk.eu-nak. – Ez átlagnak jó, mégis szomorú vagyok, mert nehéz helyzetbe hoztam vasárnap a csapatom. Ezúton is elnézést kérek a társaimtól és köszönöm, hogy létszámhátrányban is pontot szereztek!”Abdouraman a dvtk.eu-nak. – Ez átlagnak jó, mégis szomorú vagyok, mert nehéz helyzetbe hoztam vasárnap a csapatom. Ezúton is elnézést kérek a társaimtól és köszönöm, hogy létszámhátrányban is pontot szereztek!”

„Benne van a labdarúgásban a piros lap, a második szabálytalanságért meg is érdemeltem a sárgát, bár az ellenfél játékosa rutinosan kikényszerítette a szabálytalanságot. Azzal viszont vitatkozom, hogy az első szabálytalanságomért rögtön lappal kellett volna figyelmeztetni. Legközelebb is hasonlóan fogok játszani, mert nekem ütközni kell az ellenféllel, be kell csúszni, meg kell szerezni a labdát, igaz, jobban kell figyelnem.”

„A Mezőkövesd ellen be kellett bizonyítanunk, hogy az odavágó csak kisiklás volt és mi vagyunk a jobb csapat – nyilatkozta a középpályás a keddi Ligakupa-meccsről. – Harminc percet kaptam a második félidőben és olyan keményen játszottam, ahogy szoktam. Köszönöm a szurkolóknak, hogy a vasárnap történtek ellenére megtapsoltak, amikor pályára léptem. A drukkerek támogatása rendkívüli módon motivál, hogy tudásom legjavát nyújtsam a pályán.”

A DVTK vezetőedzője, Tomiszlav Szivics nem örült a kiállításnak, ugyanakkor Adbouraman játékával elégedett volt. „A Debrecen játékának feltérképezése után született meg az a felállás, amelyben a védekezésben kulcsszerep hárult Abdouramanra, aki nagyon jól játszott a vasárnapi mérkőzésen. Az első sárga lapot követően nem tehettem meg, hogy lehozom és sutba vágom minden elképzelésünket, ezért akartam várni a szünetig és akkor váltani, sajnos az élet keresztülhúzta számításaimat” – mondta Szivics.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik