Mezőkövesd: a flegma csatárnak magyarázott Véber

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.03.12. 08:29
Véber György, az NB I-es tabella tizenharmadik helyén álló Mezőkövesd-Zsóry labdarúgócsapatának vezetőedzője dühösen fogalmazott a múlt heti, Lombard Pápa elleni pontvesztés után (1–1). Amint arról beszámoltunk, különösen Balajti Ádám flegmaságát – egy nullánál hatalmas helyzetet hagyott ki – esett nehezére tolerálni. Várható volt, hogy az eset nem marad következmények nélkül...

„Hétfőn elmondtam Balajti Ádámnak, hogy istenáldotta tehetség, de félő, hogy ezt nem tudja kihozni magából – mondta Véber György. – A csatárt korábban szerződtette a Debrecen, de nem lehet a véletlen műve, hogy most Mezőkövesden játszik. Ennek oka kell, hogy legyen. Elmondtam neki, mi vár rá, ha még egy olyan szituáció előfordul, mint Pápán – és akkor erről nem is beszélnék bővebben.” Véber György. – A csatárt korábban szerződtette a Debrecen, de nem lehet a véletlen műve, hogy most Mezőkövesden játszik. Ennek oka kell, hogy legyen. Elmondtam neki, mi vár rá, ha még egy olyan szituáció előfordul, mint Pápán – és akkor erről nem is beszélnék bővebben.”

A szókimondó tréner elmondta még, hogy visszanézte a pápai bajnokit, amelyen szerinte az első félidőben három nullára kellett volna vezetniük. Ebben az esetben biztosan megszerezték volna a három pontot. A hétvégén az Újpest elleni hazai mérkőzésükön győzelmet, csapatától százszázalékos teljesítményt vár.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik