Paks: a teljes tavaszi szezont kihagyhatja a védő

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.02.06. 08:33
Az MVM-Paks labdarúgócsapatának védője, Nyári Tibor súlyos sérülést szenvedett a Vasas elleni felkészülési meccsen, így nem utazhat el csapata törökországi edzőtáborába, úgy tűnik, a teljes tavaszi szezont ki kell hagynia.

„Az első félidő közepén járhattunk, amikor az ellenfél egyik támadójával együtt mozdultunk a labda felé – idézte fel a történteket Nyári Tibor. – Sajnos a bal lábam leragadt a műfüvön, azonnal nagy fájdalom nyilallt a térdembe, és mert korábban a másik térdemnél már éreztem hasonlót, tudtam, nagy a baj. A lábam egyből bedagadt, a vezetők Székesfehérvárra vittek Mohácsi János rendelőjébe, és ő az MR-vizsgálat után azt mondta, valószínűleg elszakadt a keresztszalagom. Csütörtökön még a térdspecialista Majzik Ernő is megvizsgál, ha szükséges, artroszkóppal belenéz a lábamba, de lélekben már felkészültem rá, hogy hosszú, mintegy féléves kihagyás vár rám.”Nyári Tibor. – Sajnos a bal lábam leragadt a műfüvön, azonnal nagy fájdalom nyilallt a térdembe, és mert korábban a másik térdemnél már éreztem hasonlót, tudtam, nagy a baj. A lábam egyből bedagadt, a vezetők Székesfehérvárra vittek Mohácsi János rendelőjébe, és ő az MR-vizsgálat után azt mondta, valószínűleg elszakadt a keresztszalagom. Csütörtökön még a térdspecialista Majzik Ernő is megvizsgál, ha szükséges, artroszkóppal belenéz a lábamba, de lélekben már felkészültem rá, hogy hosszú, mintegy féléves kihagyás vár rám.”

Vagyis Nyári Tibor számára minden bizonnyal már a tavaszi rajt előtt véget ért a bajnokság. A 27 esztendős labdarúgó a nyáron szerződött Siófokról Paksra, és bár a bajnoki rajton még kilencven percet töltött a pályán az Újpest 2–1-es legyőzésekor, ezt követően már csak az utolsó három fordulóban jutott játéklehetőséghez. Arra készült, hogy a felkészülés alatt beverekszi magát a kezdő tizenegybe – erre legközelebb alighanem csak a nyáron lesz lehetősége.

„Szerettem volna bizonyítani, be akartam verekedni magam a csapatba, de egy szerencsétlen mozdulat miatt erre most nincs lehetőségem – folytatta a paksiak futballistája. – Sokat jelent, hogy a játékostársaim, a vezetők biztatnak, visszavárnak, azon leszek, hogy ez a lehető leghamarabb bekövetkezzen.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik