Mezőkövesd: a próbázók megfeleltek, Vermest várják

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.02.06. 12:15
A Mezőkövesd labdarúgócsapatának szakmai stábja javasolta a két próbajátékos, Menyhért Ádám és Szilvási Zoltán szerződtetését, és szóban már meg is egyeztek velük a vezetők – tudta meg a Nemzeti Sport Online.

A legutóbb Diósgyőrben szereplő, de a DVTK-val szerződést bontó, így szabadon igazolható középpályás, Menyhért Ádám megfelelt a mezőkövesdi próbajátékon, ugyanúgy, ahogy az ukrajnai Szilvási Zoltán. Az NSO értesülései szerint mindkét futballistának szerződést kínált a klub, és szóban már meg is egyeztek.

Ezzel véglegesnek tekinthető a Mezőkövesd kerete. Az egyetlen változást Vermes Krisztián érkezése jelentheti. Őt egyelőre élő szerződés köti az Újpesthez, amelynél azonban nem számítanak rá, miközben Véber György vezetőedző szívesen látná Mezőkövesden. Akkor jöhet létre az átigazolás, ha a védő szerződést bont a fővárosiakkal.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A MEZŐKÖVESD-ZSÓRYNÁL
Érkezők: Kiss Máté (Győri ETO FC – kölcsönbe, az ősszel is itt szerepelt), Takács Péter (Diósgyőri VTK), Rajczi Péter (szabadon igazolható, legutóbb Kecskeméti TE), Stanislav Velicky (szlovák, szabadon igazolható, legutóbb DAC 1904 Dunajská Streda – Szlovákia)
Távozott/távozhat: Bagi István (Békéscsaba ?), Hamar Ádám (Szolnoki MÁV FC), Irhás Ignác (Kisvárda SE), Kiss Máté (Győri ETO FC – lejárt a kölcsönvételi szerződése), Lakatos Béla (?), Linas Pilibaitis (litván, Győri ETO FC, lejárt a kölcsönvételi szerződése), Petneházi Márk (Dunaújváros PASE), Vaskó Tamás (Puskás Akadémia FC)
Kiszemeltek: Menyhért Ádám (szabadon igazolható, legutóbb Diósgyőri VTK, próbajáték), Szilvási Zoltán (ukrajnai, szabadon igazolható) Vermes Krisztián (Újpest FC)

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik