Honvéd: az El-szereplés a cél és Lupoli maradásának a feltétele

Vágólapra másolva!
2014.02.23. 17:03
Fabio Cordella, a labdarúgó NB I-ben szereplő Honvéd olasz sportigazgatója nyilatkozott a korábban az Arsenalnál is megforduló téli szerzeményről, Arturo Lupoliról, illetve a kispestiek terveiről.

„Arturo Lupoli már hivatalosan is a mi játékosunk, kölcsönbe érkezett az idény végéig, aztán majd meglátjuk, mi történik. Attól is függ, hogy bejutunk-e az Európa-ligába. Arturónak az utóbbi években nem volt szerencséje, sokat volt sérült" – mondta a Tuttomercatowebnek Fabio Cordella, aki a játékos szerződtetésének részleteiről is beszélt.

„Egyik barátom, Nicola Locatelli ajánlotta be nekem Arturót. Francesco Moriero is nagyon jókat mondott róla, aki alatt a Grossetóban játszott. Olyan típusú játékost kerestünk, mint ő, és Marco Rossi is elégedett az érkezésével."

„A Honvéd célja, hogy jó olasz játékosokat szerződtessen. Lanzafame a béke szigetét találta meg itt, újra magára talált, és segített megszerezni a harmadik helyet. Martínez nagy hasznunkra volt, és megvette a Győr. Alcibiade újjászületett, és Daud is egyre jobb formában van. Mancini még fiatal, és minél jobban akar játszani, míg Bonazzoli a másodvirágzását élheti majd. A célunk az Európa-liga-szereplés, ami elérhető távolságra van" – zárta mondandóját Cordella.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik