Honvéd: „A magyar futball messze van az európai elittől”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.02.17. 14:14
Drissa Diarra arról álmodik, hogy egyszer visszatér Olaszországba. A labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd mali védője elmondta: a magyar bajnokság szintje messze elmarad az európai topligákétól.

„Az az álmom, hogy egyszer ismét Olaszországban futballozzak. Jól érzem magam Magyarországon, de a bajnokság szintje messze elmarad az európai elitétől, itt elsősorban a fizikai elemek dominálnak – idézi az ilpaesenuovo.it Drissa Diarrát. – Leccében töltöttem az eddigi legjobb időszakomat játékosként. Azért is szeretnék visszatérni, mert a családom ott él, és ott vannak a barátaim is. Amikor csak tudom, megnézem a Lecce meccseit, mert még mindig szeretem ezt a csapatot, hiszen itt váltam profi labdarúgóvá.”Drissa Diarrát. – Leccében töltöttem az eddigi legjobb időszakomat játékosként. Azért is szeretnék visszatérni, mert a családom ott él, és ott vannak a barátaim is. Amikor csak tudom, megnézem a Lecce meccseit, mert még mindig szeretem ezt a csapatot, hiszen itt váltam profi labdarúgóvá.”

A Lecce jelenleg harmadik az olasz harmadosztályban (Lega Pro 1), hátránya nyolc pont az éllovas Frosinone mögött. Diarra reméli, hogy sikerül kivívnia a feljutást az együttesnek.

A 28 éves afrikai légiós a Leccében nevelkedett, összesen kilenc évet töltött a klubnál. 2012-ben szerződött a Honvédhoz, amelynek színeiben 29 bajnokin egy gólt szerzett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik