FTC: életmentő műtétet végeztek az örökös bajnokon

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.02.11. 14:45
Életmentő műtétet kellett végrehajtani a Ferencváros labdarúgócsapatának korábbi játékosán, az 1981-ben örökös bajnoki címmel kitüntetett Megyesi Istvánon.  

„Korábbi kiváló válogatott labdarúgónkon, Megyesi Istvánon életmentő műtétet kellett végrehajtani” – adta hírül a Ferencváros labdarúgócsapatának hivatalos honlapja, a fradi.hu. fradi.hu.

„A Ferencvárossal kétszeres magyar bajnoki címet, és négy Magyar Kupa-győzelmet nyert Megyesi Istvánon életmentő műtétet kellett végrehajtani, de állapota jelenleg stabilnak mondható. A klubunkban 365 mérkőzést játszó korábbi remek labdarúgó tagja volt a KEK-döntős, valamint az UEFA-kupában bronzérmet nyerő csapatunknak” – tette hozzá a Ferencváros közleménye a korábbi kiváló hátvéd szülővárosának csapata, a Csanytelek Sport Club tájékoztatására hivatkozva.

„A Csanyteleki Sport Club ezúton hivatalosan értesíti a sportbarátokat, hogy Csanytelek leghíresebb, legnagyobb eredményeket elérő futballistája – a Ferencvárossal többszörös bajnok, kupagyőztes, KEK-ezüstérmes, UEFA-kupa-bronzérmes, 7-szeres magyar válogatott – Megyesi István súlyos, de sikeres műtéten esett át. A múlt heti állapotához képest jobban van, az orvosok szerint is jó esély van a felépülésére” – fogalmaz a csanyteleki klub tájékoztatása

A Ferencvárosi Torna Club vezetősége, sportolói, valamint összes dolgozója mihamarabbi és maradéktalan gyógyulást kívánt Megyesi Istvánnak, aki 1968 és 1979 között szolgálta a klubot, 1970 és 1975 között hétszer pályára lépett a magyar válogatottban. 1981-ben a Ferencváros örökös bajnok címmel tüntette ki. Összesen 365 tétmeccsen szerepelt a Ferencváros színeiben, ezeken 14 gólt szerzett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik