A Málaga a Videotonból pótolná a távozó Kamenit

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.02.27. 09:35
null
Calatayud a Videoton alapembere, a Málaga a nyáron szerződtetné (Fotó: Grnák László – archív)
A Nemzeti Sport Online értesülése szerint a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Málaga szerződtetheti a nyáron a Videoton kapusát, Juan Calatayudot. Úgy tudjuk, a klub már be is jelentkezett a spanyol futballistánál, akit ingyen szerezne meg a távozó Carlos Kameni pótlására.

A Málagánál az idény végén fontos téma lesz a kapuskérdés, mivel szinte biztosan távozik a csapattól a lejáró szerződésű Carlos Kameni. Az elismert kameruni válogatott futballista kiszorult a kezdőből, ebben az idényben csak egy kupameccsen kapott szerepet, mivel Willy Caballero az első számú kapus.

És hogy ez miért lehet érdekes magyar szempontból?

A Nemzeti Sport Online úgy értesült, a Primera División 17. helyén álló Málaga hazánkból pótolná Kamenit a nyáron, méghozzá a Videoton alapemberével, a tavaly nyáron igazolt Juan Calatayuddal.

Úgy tudjuk, a spanyol egylet már meg is kereste a fehérváriak 34 éves játékosát, akivel szeretnének már most előszerződést kötni, és a szezon végén ingyen szerződtetni.

Információink szerint Calatayud egyelőre nem adott választ a Málagának, de azt nem tudjuk, hogy mik a szándékai, szeretne-e maradni Magyarországon, vagy esetleg fontolgatja a hazatérést.

A Málaga mindenesetre nem lenne ismeretlen Calatayud számára: a Videoton légiósa az andalúziai klubnál nevelkedett, és a spanyol élvonalban is itt mutatkozott be 2003-ban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik