PAFC: a DVSC és az ETO is kiszemelte, Felcsútra igazol

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.24. 09:24
null
Berki István az NB I-be szerződött, egy évre írt alá Felcsúton (Fotó: pfla.hu)
Az NB III-as Csákvár labdarúgója, a 19 éves Berki István több NB I-es csapat érdeklődését is felkeltette, végül Felcsútra, a Puskás Akadémia FC-hez igazol – tudta meg a Nemzeti Sport Online.

 

A 19 éves támadó középpályás, Berki István a téli felkészülést a Debrecennel kezdte meg, de a szerződtetése ügyében nem született megegyezés a DVSC-Tevával. Időközben a Győrnél is szóba került a neve, ám az ETO a jelenlegi klubjával, a Csákvárral nem jutott dűlőre.

Ezek után került az U-válogatott futballista Felcsútra, a Puskás Akadémiával edzett, majd pályára is lépett a Szolnok elleni, 1–1-es döntetlennel záruló felkészülési meccsen.

A Nemzeti Sport Online értesülései szerint a támadó teljesítményével meggyőzte a szakmai stábot, és már a megállapodás is megszületett az ügyében, így tavasszal Felcsúton folytathatja a pályafutását.

Berki átigazolását az NB III-ban szereplő Csákvár is megerősítette. „Ma reggel megegyeztem a Puskás Akadémia vezetőivel, így eldőlt, Berki István a felcsúti gárdában folytatja pályafutását” – idézi a csákváriak hivatalos honlapja Nagy Sándor tulajdonost.

Péntek délután pedig a Puskás Akadémia is megerősítette értesüléseinket, a pfla.hu közleménye szerint Berki egy évre írt alá a felcsútiakhoz.


TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A PUSKÁS AKADÉMIA FC-NÉL
Érkezők: Berki István (Csákvár)
Távozott/távozhat: Haraszti Zsolt (Videoton FC, kölcsönből vissza?), Miguel Ángel Luque (spanyol, ?), Uros Nikolics (Videoton FC, kölcsönből vissza), Mamadou Wagué (francia, ?)
Kiszemeltek: Sztefan Denkovics (szerb-montenegrói, szabadon igazolható, legutóbb Vojvodina – Szerbia), Vaskó Tamás (Mezőkövesd), Dejan Vukomanovic (bosnyák, Gandzaszar – Örményország)

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik