NB I: Buffon videóit nézve kap ihletet a kövesdi kapus

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.01. 23:03
A labdarúgó NB I-ben szereplő Mezőkövesd kapusa, Szántai Levente elmondta, a mérkőzések előtt Gianluigi Buffon videóit nézve kap ihletet.

„A legfontosabb, hogy az önmagam által felállított mércének megfeleljek, amit a szívem jelez. Meccs után ülök az öltözőben és befelé figyelek. Ilyenkor megérkezik egy osztályzat, amit nem számokban mérnek, hanem örömben, tiszta lelkiismeretben és becsületben" – mondta a boon.hu-nak adott interjúban Szántai Levente. A kövesdi kapus beszélt a gyengébb eredményeket hozó időszakról is.boon.hu-nak adott interjúban Szántai Levente. A kövesdi kapus beszélt a gyengébb eredményeket hozó időszakról is.

„Amikor jönnek a kudarcok, egyre nagyobb a nyomás rajtunk és ilyenkor mutatkozik meg, hogy milyen sportemberek vagyunk. Folyamatosan dolgoztunk azon, hogy kijöjjünk a hullámvölgyből és a csapat meg is mutatta az igazi erejét. Az őszi szezon végére a hazai pálya valóban előnnyé vált. Sokat segítettek a szurkolóink, akik a sikertelenség és a hideg, csípős esték ellenére is kijártak a meccseinkre és biztattak bennünket. Ezt mutatja az átlag 2500-as nézőszámunk, amely egy újonc csapattól szép teljesítmény."

Szántait hazai és külföldi példaképéről is kérdezték:

„Csodálom, ahogy Szűcs Lajos évről évre topformában véd, de számomra Gianluigi Buffon a példakép. A meccsek előtt az ő videóit nézve kapok ihletet. Fontosnak tartom, hogy mi, labdarúgók példát mutassunk a pályán és a magánéletben is, hiszen amit látnak a gyerekek, az válik számukra is etalonná. Ezt nap mint nap tapasztalom Mezőkövesden is."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik