Győri ETO: újra az első keretnél a szlovák válogatott védő

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.13. 22:25
Visszakerült a labdarúgó NB I címvédője, a Győri ETO FC első keretéhez a szlovák válogatott védő, Marián Had. A klub hivatalos honlapja, az eto.hu azt írja, a labdarúgó megkapja a lehetőséget az új stábtól a bizonyításra.

Hétfőn két edzéssel folytatta felkészülését a Győri ETO FC labdarúgócsapata az új vezetőedző, Horváth Ferenc dirigálásával.

A győrieknél vannak még hiányzók – például a válogatott összetartásán résztvevő futballisták –, a salvadori Rafael Burgos viszont már ott lehetett a tréningen.

Ott volt Marián Had is, aki újra az első kerethez tartozik, miután az új szakmai stábtól kapott egy lehetőséget arra, hogy bizonyítsa, lehet rá számítani. A balhátvédként és középhátvédként is bevethető szlovák válogatott játékos tavaly nagyszerűen mutatkozott be, de aztán előbb kiszorult a csapatból, majd a kecskeméti vereség után már nem is kapott lehetőséget – csak az NB III-ban.

Lázok János viszont már nem tréningezett a győri társakkal. Ahogy arról délután beszámoltunk, a támadó a két klub megállapodása értelmében már Pakson edz, és minden bizonnyal vissza is tér korábbi csapatához.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik