ETO: Kamenár olcsóbb kapusok miatt maradhat - sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.14. 08:23
Sajtóhírek szerint még nem tárgyaltak Lubos Kamenár, a labdarúgó NB I-ben szereplő Győri ETO kapusának ügyében. A játékos ügynöke, Laczkó Mihály szerint a Kamenárt kinéző spanyol klub célkeresztjében más kapusok is vannak.

Mint ismert, a kétszeres szlovák válogatott kapusért egy spanyol élvonalbeli klub érdeklődött, de a kivásárlási ár megismerése óta nem jelentkezett.

A kisalfold.hu megszólaltatta Kamenár ügynökét, Laczkó Mihályt, aki elmondta, más kapusok is szerepelnek a spanyol egyesület látókörében, köztük az ETO-nál magasabban rangsorolt, közismertebb csapatokban szereplők is, akikért ráadásul kevesebb pénzt kellene fizetni.Mint ismert, a kétszeres szlovák válogatott kapusért egy spanyol élvonalbeli klub érdeklődött, de a kivásárlási ár megismerése óta nem jelentkezett.

A kisalfold.hu megszólaltatta Kamenár ügynökét, Laczkó Mihályt, aki elmondta, más kapusok is szerepelnek a spanyol egyesület látókörében, köztük az ETO-nál magasabban rangsorolt, közismertebb csapatokban szereplők is, akikért ráadásul kevesebb pénzt kellene fizetni.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A GYŐRI ETO-NÁL
Érkezők:Kiss Máté (Mezőkövesd – kölcsönből vissza), Linas Pilibaitis (litván, Mezőkövesd, kölcsönből vissza)
Távozott/távozhat:Rafael Burgos (salvadori, ?), Dudás Ádám (Debreceni VSC?), Marián Had (szlovák, ?), Lázok János (MVM Paks – kölcsönből vissza), Lubos Kamenár (szlovák, ?), Tarmo Kink (észt, Varese – Olaszország, kölcsönből vissza), Onisor-Mihai Nicorec (román, ?), Lazar Sztanisics (szerb, ?), Szasa Sztevanovics (szerb, visszavonult), Tokody Tibor (visszavonult)
Kiszemeltek: Antal Botond (Kecskeméti TE), Gyurcsó Ádám (Videoton), Fiola Attila (MVM Paks)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik