Futsal: a csúcsrangadó előtt brazilt szerződtetett az ETO

Vágólapra másolva!
2014.01.20. 14:41
Brazil légióst szerződtetett a Rába ETO futsalcsapata: ha minden a tervek szerint alakul, Carlinhos ma este már pályára is léphet a Magvassy Mihály Sportcsarnokban a Berettyóújfalu elleni bajnoki rangadón.

„Brazíliában születtem, és gyerekkorom óta futsalozok – mutatkozott be a 34 éves játékos a kisalfold.hu megyei portálnak. – Több ifjúsági bajnoki címet is szereztem, majd Európába, Spanyolországba, később Andorrába igazoltam, ahol csapatommal bajnok lettem. David Madrid közreműködésével kerültem Győrbe, számomra az ő személye garancia a jó szereplésre. Őt Spanyolországban ismertem meg, igaz, eddig egyszer sem játszottam a csapatában. Új és nagyon szép kihívás számomra az ETO-ban futsalozni, szeretnék magyar bajnok lenni.”

Carlinhos azt is elárulta, a sportág ikonjával, Falcaóval közösen alapított futsalakadémiát hazájában.

A Rába ETO ma az MVFC Berettyóújfalut fogadja az NB I-ben nagy valószínűséggel az alapszakasz első helyéről döntő mérkőzésen. A találkozó 18.15 órakor kezdődik.kisalfold.hu megyei portálnak. – Több ifjúsági bajnoki címet is szereztem, majd Európába, Spanyolországba, később Andorrába igazoltam, ahol csapatommal bajnok lettem. David Madrid közreműködésével kerültem Győrbe, számomra az ő személye garancia a jó szereplésre. Őt Spanyolországban ismertem meg, igaz, eddig egyszer sem játszottam a csapatában. Új és nagyon szép kihívás számomra az ETO-ban futsalozni, szeretnék magyar bajnok lenni.”

Carlinhos azt is elárulta, a sportág ikonjával, Falcaóval közösen alapított futsalakadémiát hazájában.

A Rába ETO ma az MVFC Berettyóújfalut fogadja az NB I-ben nagy valószínűséggel az alapszakasz első helyéről döntő mérkőzésen. A találkozó 18.15 órakor kezdődik.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik