DVTK: Szivics csalódott az ecuadori légiósban

Vágólapra másolva!
2013.12.14. 14:35
null
Batioja egyelőre nem azt nyújtotta, amit vártak tőle (Fotó: Török Attila)
Tomiszlav Szivics, a DVTK vezetőedzője egy tegnapi nyilatkozatában elmondta, érkezők és távozók egyaránt lesznek a télen a csapatánál. Ma meg is nevezte az egyik olyan labdarúgót, akinek az eddigi teljesítményével nem elégedett.

 

„Például Batioja nem igazán találta azt a formáját, amely révén idejött, és még volt egy pár játékos, akikben sokkal több van, de ez nem jött ki belőlük, ám hadd ne mondjak további neveket – fogalmazott a DVTK vezetőedzője, Tomiszlav Szivics a boon.hu-n megjelent interjúban. – Három-négy futballista leigazolását tervezzük, tulajdonképpen minden csapatrészt szeretnénk tovább erősíteni."

A megnevezett, nyáron érkezett ecuadori támadó kilenc bajnokin egy gólt szerzett eddig.

Szivics a január 15-én kezdődő téli felkészüléssel kapcsolatban elmondta, február 5. és 15. között külföldi edzőtáborozást terveznek, amelyre már a leendő új játékosokat is szeretné elvinni.

„Azért fogunk dolgozni, hogy megpróbáljuk olyan helyet elérni, amely Európába visz, akár a kupán, akár a bajnokságon keresztül. De célt, célokat megfogalmazni, kimondani csak akkor van értelme, ha kialakult a tavaszi végleges keret, ez pedig odébb van" – tette hozzá a szakember a 2014-es folytatásról szólva.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A DIÓSGYŐRI VTK-NÁL
Érkezők:
Távozott/távozhat: Thiago Bonfin (brazil, ?), Tisza Tibor (?)
Kiszemeltek:

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik