Videoton: heteket hagy ki a megműtött brazil támadó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.10.23. 16:39
Sikeresen megműtötték Paraíbát, a labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton támadóját. Mint arról beszámoltunk, a brazil légiós fáradásos lábközépcsonttörést szenvedett, és várhatóan hat hetet kell kihagynia.

„Paraíba operációja jól sikerült. A sportsebészetben ez a beavatkozás, amit dr. Abkarovits Géza végzett el, rutinműtétnek számít. A hétvégéig még a székesfehérvári kórházban marad csapatunk támadója, majd néhány hétre gipszben rögzítjük a lábát. Azonban miután elhagyja a kórházat Paraíba, azonnal elkezdenek a fizioterapeuták vele foglalkozni. A felső testét és a combjait folyamatosan erősíteni fogja, így miután lekerül lábáról a gipsz, jó erőnléti állapotban kezdheti el a rehabilitációt" – nyilatkozta a vidi.hu-nak dr. Kovács Tibor csapatorvos.vidi.hu-nak dr. Kovács Tibor csapatorvos.

„Ez volt életemben a második műtétem. Még Brazíliában, a jobb lábamat kellett egy hasonló sérülés miatt megoperálni. A mostani operáció alatt végig ébren voltam, egy kis monitoron tudtam figyelni, mi is történik velem. A műtétet követő éjszaka szinte alig aludtam, olyan fájdalmaim voltak. Azóta enyhültek a fájdalmak, és már pihenni is többet tudok. Sajnos elég lassan, unalmasan telnek a napjaim, de a csapattársaim közül sokan meglátogattak már, és a barátnőm is szinte állandóan itt van velem, így azért sokkal elviselhetőbb" – mondta Paraíba.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik