Haladás: Guzmiccsal tárgyalnak, kiállnak a válogatottak mellett

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.10.21. 21:58
null
A Haladásnál úgy vélik, Guzmicséknak hátat kell fordítaniuk az 1–8-nak (Fotó: Mirkó István)
A Haladás labdarúgócsapatának ügyvezetője a klub nevében visszautasítja és összeesküvés-elméletnek minősíti azt a felvetést, mely szerint Egervári Sándor korábbi szövetségi kapitány a Halmai Gáborral Pomázon közösen üzemeltetett focisuli miatt postázott meghívott a válogatottba Guzmics Richárd és Devecseri Szilárd számára. Tóth Miklós a klub hivatalos honlapjának, a haladas.hu-nak nyilatkozott.

 

„Mindkettőjükön látszik, hogy nagyon megviselték őket a történtek. Klubunk maximálisan mellettük áll és támogatja őket! Mindketten húzóemberei a Haladásnak, az elmúlt időszakban csapatunkban nagyszerű teljesítményt nyújtottak. Nagy szerepük van abban, hogy az elmúlt bajnokságban a második legkevesebb gólt kaptuk. Posztjaikon a legjobbak közé tartoznak a magyar mezőnyben, ezért értetlenül állok a nevetséges összeesküvés-elméletek előtt, melyeket a Haladás vezetősége nevében ezúton is visszautasítunk. Guzmics és Devecseri sportemberek, tudják, hogy túl kell magukat tenni ezen a nehéz időszakon, csak a játékra kell koncentrálniuk. Szeretnénk Guzmics Ricsivel szerződést hosszabbítani, ma elkezdtük vele az egyeztetést” – mondta Tóth Miklós.

„Nyertünk Mezőkövesden, várjuk a Diósgyőr elleni rangadót. Reméljük, sok szurkoló kilátogat a szombat esti rangadóra, hiszen két jól szereplő csapat találkozik a Rohonci úton – nyilatkozta az ügyvezető. – Ezúton is kérjük szurkolóinkat, lehetőleg elővételben vásárolják meg jegyeiket.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik